Kraj RETROGRADNOG Merkura donosi velike i SUDBONOSNE promene - Svi su se radovali kraju, ali ova TRI ZNAKA će najviše PROFITIRATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 11:27

Kraj RETROGRADNOG Merkura donosi velike i SUDBONOSNE promene - Svi su se radovali kraju, ali ova TRI ZNAKA će najviše PROFITIRATI

Svi su čekali kraj, ali ova tri horoskopska znaka će doživeti najveću pozitivnu promenu sa završetkom retrogradnog Merkura 15. januara 2024. godine.

Početak nove, 2024. godine obeležio je retrogradni Merkur. Planeta komunikacije i druženja prešla je iz Jarca u Strelca, pa se fokus sa detaljnog planiranja premestio na spontanu akciju. Sada kada je retrogradni Merkur gotov, vreme je da ponovo dovedete svoj život i posao u red.

Ako je retrogradni Merkur Ovnovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazvao iznenadne prepreke i izazove u njihovom profesionalnom životu, kraj retrogradnog Merkura im donosi novi početak. Sada će imati priliku da brže napreduju i ostvare svoje ciljeve. Energija Ovna će ponovo cvetati, omogućavajući im da preuzmu inicijativu i postignu uspeh.

Za Blizance, kraj retrogradnog Merkura donosi olakšanje i jasnoću u komunikaciji . Tokom retrogradnog Merkura, mogu se osećati zbunjeno i neshvaćeno. Sada će njihove poruke biti bolje shvaćene i ideje će teći brže. Očekuje ih period produktivnosti i uspešne saradnje sa drugima.

Ribe će osetiti duboko emocionalno olakšanje nakon završetka retrogradnog Merkura. Za to vreme, pripadnici ovog znaka bili su zbunjeni svojim osećanjima i ljubavnim odnosom. Sada će se njihova intuicija i emocionalna inteligencija ponovo istaći. Čeka ih vreme za dublje razumevanje sebe i bliskih odnosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.