Izvor: Luftika.rs, 31.Okt.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji kućni ljubimac je najbolji za vaš znak?

Baš kao što nam zvezde mogu reći kakvi nam ljubavni partneri najbolje odgovaraju, isto tako otkrivaju i koji su kućni ljubimci idealni za koji horoskopski znak. U društvu koje životinje će najviše uživati Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav i drugi znakovi saznajte u nastavku teksta.
OvanOvnovima nikad nije dosadno i retko kad odmaraju. Uvek su puni energije i entuzijazma te teže životu punom avantura. Njihova energičnost nema granica, a takav bi trebao biti i njihov idealan kućni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljubimac.
Energičan pas srednje veličine biće vrlo srećan kada ide sa vama na dugo pešačenje ili na trčanje kako biste se oboje dobro ‘ispucali’.

 
BikZavisni i tvrdoglavi po prirodi, Bikovi se vole priviti uz nekoga. Zlatni retriver, labrador i druge vrste izuzetno druželjubivih i vernih pasa zadovoljiće Bikovu potrebu za vernim pratiocem.
Savršen izbor biće i mačka koja voli da se mazi, poput škotske fold vrste koja će svu svoju pažnju usmeriti na vlasnika. Mačke su takođe idealan izbor za Bikove jer ne traže puno brige.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.