Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 19:30

Koji horoskopski znak je najbolji prijatelj vašeg znaka?

Svaka osoba sanja da ima prijatelja za ceo život, da ima sa kim da podeli najbolje i najtužnije vesti, da ima koga da se osloni i da ima stalnu podršku te jedne osobe. Međutim, razumevanje i ljubav nemaju isto značenje za svakog čoveka. Pogledajte koji horoskopski znak je najbolji prijatelj vašeg znaka.
Iznad Ovaj je dobar prijatelj koji voli da deli, savetuje i zabavlja se. Ipak, meni je važno da u svemu bude prvi, pa ako vam priđete kao konkurenciji, vaše prijateljstvo može >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << brzo da se završi. Ovnovi su zanimljivi u društvu ambicioznih ljudi, dobro se slažu sa Lavovima, Strelcem i drugim Ovnovima.
Bik Veoma prijateljski raspoloženi, Bikovi se lako otvaraju novim ljudima. Ne tolerišu kašnjenja, kašnjenja i opšte nepoštovanje svog vremena. Najbolje se slažu sa zemljanim znacima kao što su Jarac i Devica, a imaju posebno razumevanje za druge Bikove.
Blizanci Sa svakim horoskopskim znakom mogu da nađu zajednički jezik, međutim, vazdušni znaci im najviše odgovaraju. Talentovani su za komunikaciju, dobro govore i pažljivo slušaju. Prijateljske Vage i avanturističke Vodolije su njihovi najbolji prijatelji.
Ko je najbolji prijatelj vašeg znaka: Rak Rakovi se plaše izdaje i veoma su selektivni u izboru društva. Ako ti jednom otvori srce, postaje tvoj pouzdan i veran prijatelj. Rakovi najbolji prijatelji su Ribe i Škorpije.
Lav Kako lako sklapaju prijateljstva, prijateljstvo sa Lavovima nikada nije lako. Uvek žele pažnju, lako se naljute i ne vole mešanja suprotno njihovom. Samo Ovan i Strelac tolerišu svoj ego.
Pripremite svoje telo za leto u 3 koraka: Oslobodite se celulita i opuštene kože!
Devica Device su veoma posesive i kada jednom odaberu prijatelja, smatraju da je to zauvek. Bik, druge Device i Jarčevi su obično na istoj talasnoj dužini sa njima, a osnovna sličnost svih njih je ljubav prema materijalnim vrednostima.
Ko je najbolji prijatelj vašeg znaka: Vaga Šarmantna i druželjubiva Vaga će uživati sa bilo kim, ne voli usamljenost i trudiće se da se okruži ljudima kad god ima priliku. Vage ne propuštaju priliku da pokažu svoje talente i znanje, a najviše vole da se razgovaraju sa Blizancima, Rakom i Vodolijom.
najbolji prijatelj tvog znaka

Škorpija Škorpije skeniraju ljude bolje od bilo kog rendgenskog snimka i odmah utvrđuju da li prijateljstvo ima šanse ili ne. Pre nego što uđu u komunikaciju, pregledaju svako „za“ i „protiv“ i odlučuju da li im je neko zanimljiv ili ne. Materijalne stvari im nisu važne, ali promene energije i postovanje su na prvom mestu. Škorpije svoje najbolje prijatelje nalaze se između Ribama, Rakovima i drugim Škorpijama, verujući da ih nikada neće prevariti.
Strelac Pošto je prijateljstvo za njihovo uzbudljivo putovanje i spremni su da zarone u problem kako bi podržavali prijatelja, predstavnici ovog znaka lakše komuniciraju sa pozitivnim ljudima. Ovan i Lavovi su im odlični prijatelji.
Jarac Prijateljstvo sa Jarčevima može biti iscrpljujuće. Prilično su tajnoviti i nećete odmah shvatiti da li im se sviđate ili ne. Mogu se distancirati bez razloga i ostaviti vas da se pitate šta ste pogrešili. Idealni prijatelji za Jarca su oni koji imaju mnogo strpljenja i znaju da se bori za prijateljstvo, a to su Bik i Devica.
Vodolija Ove veoma kreativne ličnosti vas nikada neće pozvati u popularni kafić, ali će pronaći neku zanimljivu avanturu koja će vas izvesti sa sobom. Nekim znakovima se ne svida njihovih avanturizama i originalnosti, dok su Blizanci i Vaga obično oduševljeni njihovim zanimljivim idejama.
Ko je najbolji prijatelj vašeg znaka: Ribe Riba emocije su uvek na prvom mestu, veoma su sentimentalne, sanjive i osetljive. Teško rade sa znacima koji ne vole da govore o emocijama kao što su Jarci i Blizanci, ali uvek nađu razumevanje u vodenim znacima. Uvek mogu da kažu svoje brige Škorpije, a Rakovi i Ribe uvek nađu podršku u teškim danima.
Da li je tačno da je horoskopski znak najbolji prijatelj vašeg znaka?
Jovana JevtićJLco – Ana Suanes/Getti Images Plus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.