Kod Ovnova PROBLEMI SA PROBAVOM, nervoza i napetost kod Blizanaca - pogledajte šta HOROSKOP za ponedeljak donosi VAŠEM ZNAKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 07:29

Kod Ovnova PROBLEMI SA PROBAVOM, nervoza i napetost kod Blizanaca - pogledajte šta HOROSKOP za ponedeljak donosi VAŠEM ZNAKU

Device moraju da jačaju imunitet

Posao: Na poslovnom planu ovaj radni dan može vam doneti pored velikog broja obaveza i brojne nesporazume u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete.

Ljubav: Iako možete očekivati sitna peckanja i pokoji ljubomorni komentar imate prilike da vaše postojeće relacije dovedete u red.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavom, vodite računa o ishrani.

Posao: Na samom startu ove radne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedmice kod Bikova u nekim dogovorima i komunikaciji sa saradnicima može doći do izvesnih razilaženja. Razloga za strah nema, uspećete sve da prevaziđete uspešno.

Ljubav: Možete  uspostaviti bolji kontakt sa partnerom, pa se zato i potrudite maksimalnoUnesite malo više strasti u odnos.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Blizanci, pokušajte da nekako iskanališete negativne emocije pod naletom obaveza i pritisaka koji vas možda očekuje od strane nadređenih, jer su mogući i ozbiljniji nesporazumi.

Ljubav: Ne očekuju vas neke neprijatnosti na ljubavnom planu, ali je bitno da negativnu energiju ne donosite sa posla kući.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Posao: Rakovi, od samog starta  moraćete da se prilagođavate drugima i korigujete tuđe propuste.

Ljubav: Može doći do zahlađenja u vašim postojećim relacijama, jer nećete preterano biti zainteresovani za potrebe partnera.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Posao: Lavovi, ovaj ponedeljak vam donosi velike obaveze i moraćete da dobrano zapnete da biste sve priveli kraju kako treba.

Ljubav: Osobi koja vam se dopada na vrlo čudan način pokazujete da ste zainteresovani i potpuno je jasno zašto je druga strana zbunjena i ne zna šta da misli. Otvorite se, niko ne može da vam čita misli.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Posao: Početak sedmice može vam biti obeležen dobrim kontaktima sa uticajnim ljudima i vi ćete biti zadovoljni razvojem situacije na poslovnom planu.

Ljubav: Lep danje pred vama za uživanje u nekom romantičnom izlasku ili pak intimnoj atmosferi sa vašom voljenom osobom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Posao:  Vage, od samog starta biće dosta problema na planu posla, a neće zavisiti ništa od vas. Biće vam potrebno mnogo bolja organizacija nego inače da biste uspešno i bez grešaka isplivali iz svega ovoga.

Ljubav: Ukoliko ste koliko toliko razrešili dileme iz prethodnog perioda, danas bi trebali da se opustite i sa pažnjom posvetite svojoj dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost grla, čuvajte se prehlade.

Posao: Dosta napeto biće danas većini Škorpija. Počev od grešaka vaših ili ispravljanja  tuđih, pa do saplitanja i sputavanja na svakom drugom koraku. Nije vam to ni prvi ni poslednji put, izaći ćete  i sa tim preprekama na kraj.

Ljubav: Pitanje je koliko imate strpljenja za misteriju koja se ovih dana pojavila pred vama u vidu nove i veoma privlačne osobe.

Zdravlje: Pad energije.

Posao: Pored obavljanja redovnih obaveza, želećete da uvedete i neke promene u poslovni segment, da aktivirate svoje planove i predstavite ideje koje već dugo imate. Samo napred.

Ljubav: Povoljan je trenutak da  aktivirate neke nove ideje i zajedničke planove. Možda i negde otputujete.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Posao: Moguće je da vas od samog starta očekuju brojne komplikacije i peripetije na polju posla, pa će vam trebati pored dobre organizacije i dosta dobro živci.

Ljubav: Definitivno je vreme da stavite tačku na njih i da pokažete veću inicijativu da rešite to sve jednom za svagda.

Zdravlje: Zdravlje stavite u prvi plan.

Posao: Solidan radni dan je pred Vodolijama, možda ćete na nekim sitnicama potrošiti dosta energije, ali generalno očekuje vas rutinsko obavljanje obaveza.

Ljubav: Potrudite se da  da više vremena posvetite partneru, smanjite  obaveze i pokušajte da nađete prostor za vas dvoje

Zdravlje: Osećaj iscrpljenosti.

Posao: Nema naznaka nekih ozbiljnijih problema na samom startu ove radne sedmice za većinu Riba. Stvari će funkcionisati u nešto opuštenijoj atmosferi u odnosu na prethodni period.

Ljubav: Manje-više sve je pod kontrolom na polju vaših emotivnih relacija. I ako bude nekih sitnih čarki, biće prevaziđene uspešno.

Zdravlje: Stress, nervoza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.