Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 07:31

Kineski horoskop za maj 2023: Proleće ovim znakovima donosi novac

Koje promene nas očekuju u narednih 30 dana? Kineski horoskop za maj 2023.
Većini predstavnika kineski zodijak, Mej će dati dovoljno snage da ostvare svoje planove. Sreća će pratiti one koji svoje napore usmere na postizanje materijalnih ciljeva. Upravite akcioni plan, identifikujte zadatke koje treba odmah rešiti. Ne jurite nemoguće, nije najbolje vreme za pravljenje dugoročnih planova.
Pacov Rođeni u godini Pacova ovog meseca treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, ishranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i dnevnu rutinu. Ako postoje hronične bolesti, trebalo bi da posetite lekara čak i ako nema simptoma. Čuvajte se gužve i saobraćajnih nezgoda. Na poslovnom planu, pažljivo pregovarajte o uslovima saradnje kako biste izbegli rizik od prevare.
bivo Dolazi vam stabilan i miran mesec. Karijera će se razviti, što će obezbediti dobar stabilan pristup. Dobar mesec za jedan koji još niste upoznali svoju ljubav. Međutim, da bi sve ispalo na srećan način, budite uporni u svojim simpatijama i budite spremni na to da vam izabranik neće odmah otvoriti srce.
Kineski horoskop za maj 2023: Tigar Tigrovi treba da budu oprezni pri izboru poslovnog partnera. Najuspešnija će biti saradnja sa onima koji dele vaše životne principe i vrednosti. Poslovna ulaganja će se isplatiti, ali ne tako brzo koliko biste želeli. Vaša usredsređenost na poslu može da zakomplikuje odnose sa partnerom.
Zec Vaša pažnja će biti usmerena na jedan projekat koji zahtevaju završetak. Sada nije vreme da se započne nešto novo. Pokušajte da ne propustite važne porodične praznike i izbegavajte komunikaciju sa voljenima, bez obzira koliko ste zauzeti poslom. Nedostatak odmora može ozbiljno potkopati zdravlje.
Dragon Početkom meseca vaša karijera se neće razvijati onako kako biste želeli. Ovo vas može demotivisati, ali ako cenite svoje mesto, važno je da ne izgubite optimizam i da nastavite da radite ka svom cilju sa iskrenošću i ljubavlju. Ako je moguće, tražite kratku pauzu. Za sve ostale oblasti života mesec će biti prilično uspešan.
Snake Generalno, maj će biti dobar mesec. Vaši ciljevi u karijeri biće prilično rezultati. Promocija će dovesti do povećanja prihoda. Međutim, bolje je privremeno napustiti ideju o bočnim prihodima, sada će vam to samo doneti nevolje. Vaša privatnost će privući muškarce, slobodno idite na sastanke, ali nemojte biti previše izbirljivi.
Kineski horoskop za maj 2023: Konj Uskoro dolazi dobar mesec. Vaš posao će krenuti uz pomoć uticajnih ljudi. U mogućnosti ćete moći da pokažete svoje talente i zaradite javno priznanje. Vaša popularnost će doneti dobar prihod (pročitajte i: Milioneri iz siromašnih: Kira Najtli, Kijanu Rivs i 6 drugih najvažnijih zvezda koje žive više ekonomski). Budite spremni na mnoga mala, ali prijatna iznenađenja.
Ovce Imaš mnogo toga da uradiš ovog meseca. Ovo će doneti dobre rezultate, ali će uticati na fizičko i moralno stanje. Pokušajte da održite ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Ovo je važno ne samo da održite svoje zdravlje, već i da ne pregorite i izgubite interesovanje za svoj posao. Ne zaboravite da obratite pažnju na svoju voljenu osobu, inače možete pomisliti da ste prestali da ga volite.
Majmun U maju ćete se suočiti sa problemima na poslu koji će vas držati na nogama. Vaša iskustva će uticati i na vašu finansijsku situaciju. Dajte prednost jednostavnom životu, bez ukrasa i nepromišljenog trošenja, inače rizikujete da se zadužite. Uprkos tome, vaš lični život je pun harmonije i podrške vaše voljene osobe.
Petao Ovaj mesec će biti dobar za vas. Dobijte nekoliko prilika za razvoj karijere jednom. Vaši pretpostavljeni će ceniti vašu inicijativu. Ovo će vam dati priliku da verujete u sebe i dobijete dobar prihod. Romantične veze će se razvijati harmonično. Dolazi dobar trenutak za nova poznanstva, kako lična, tako i poslovna.
Ne Vaš posao ne ide dobro. Spoljašnje okolnosti mogu da ometaju vaše planove, zbog čega se vaši prihodi mogu značajno smanjiti. Spremite se da razbijete kasicu prasicu. Zdravlje će biti jako, hronične bolesti će se povući. U vašem ličnom životu je sve u redu, ali samci ne bi trebalo da računaju na promenu statusa (pročitajte i: 10 poznatih žena koje nikada nisu bile udate).
Svinja Maj će biti bogat i radošću i tugom. Posao vam ide dobro, lako se nosite sa zadacima, brzo pronađite zajednički jezik sa kolegama i porodicom. Ni vaše zdravlje neće biti razlog za zabrinutost. Najveća opasnost za vas ovog meseca je da postanete žrtva i izgubite novac.
gradireese/gettiimagesplus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.