Izvor: Luftika.rs, 11.Jan.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se slažu ovi horoskopski znaci?

Kako se slažu vazdušni, vatreni, zemljani i vodeni horoskopski znaci međusobom?
Znaci u zodijaku se dele na vazdušne (Blizanci, Vaga, Vodolija), vatrene (Ovan, Lav, Strelac), zemljane (Bik, Devica, Jarac) i vodene (Rak, Škorpija, Ribe).
Vatreni znaci se najbolje slažu sa vazdušnim znacima, bilo da je reč o ljubavnoj vezi ili prijateljstvu. Vazduh potpiruje vatru, tako da ove osobe pozitivnu utiču jedni na druge. Bitno je da su stalno u akciji i da o svemu mogu da pričaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<

Ovan se najbolje slaže sa Blizancima i Vodolijom, Lav sa Blizancima i Vagom, a Strelac sa Vagom i Vodolijom.
Ovan i Vaga, Lav i Vodolija, Strelac i Blizanci, mogu se dobro slagati ukoliko drže pod kontrolom suprotnosti u njihovim karakterima.
Vatreni znaci su međusobno, kao i vazdušni, odličan spoj. Razumeju se bez reči i mogu da razmenjuju ideje i prave planove za daleku budućnost. Lako napreduju zajedno jer imaju slične ciljeve.
Zemljani znaci se dobro slažu sa vodenim znacima. Njih pokreću emocije. Mogu da imaju odličnu vezu, brak, ali i prijateljstvo. Uvek su tu jedni za druge, kao podrška i uteha, kao pomoć i oslonac.
Najbolje se slaže Bik sa Rakom i Ribama, Devica sa Rakom i Škorpijom, a Jarac sa Škorpijom i Ribama.

Bik i Škorpija, Devica i Ribe, Jarac i Rak, mogu biti problematični spoj ukoliko se ne trude dovoljno da razumeju partnera, da prihvate njegove mane, da pristanu na kompromis.
Najeksplozivniji spoj su Bik i Škorpija, jer su tvrdoglavi.
Device i Ribe mogu da se prilagode jedno drugom, dok Jarac i Rak čekaju ko će učiniti prvi korak.
Zemljani znaci međusobno mogu da imaju stabilne odnose, da zajedno naprave dosta novca. Vodeni su više okrenuti emocijama, empatiji, tako da su i jendi i drugi umesreni na veze pune ljubavi i saosećanja sa partnerom.

Zemljani i vatreni nisu baš dobra kombinacija jer nekad vatreni znaju da budu brzi i suviše aktivni za zemljane znake.
Vodeni i vazdušni takođe nemaju mnogo dodirnih tačaka. Vazdušni svojim izlivima iskrenosti mogu da povrede pripadnike vodenog tria.
Zemljani i vazdušni su totalno različiti – koliko prvi teže ka materijalnom, toliko drugi ka duhovnom, pa je potreban kompromis.
Naravno, sve ovo ne znači da ne možete biti u vezi ili braku sa osobom za koju “zvezde kažu” da se ne slažete. Čitava natalna karta, podznak pre svega, utiču na naše ljubavne veze.
Bitno je da volite iskreno i da se trudite oko osobe do koje vam je stalo, bez obzira na to u kom je horoskopskom znaku ona rođena.
Izvor: mondo.rs
Više o ljubavnom horoskopu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.