Kako se koji znak ponaša nakon MAŽENJA U KREVETU: Neko bi JOŠ, a neko odmah trči do frižidera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 15:32

Kako se koji znak ponaša nakon MAŽENJA U KREVETU: Neko bi JOŠ, a neko odmah trči do frižidera!

Na svakoga deluje drugačije

Svaki horoskopski znak nosi određene karakteristike, a evo kako se ponašaju pre i posle intimnog odnosa.

Ovan - Nikad im nije dosta

Pre seksa: Vatreni Ovnovi gotovo neprestano razmišljaju o seksu, a krevet im je bojno polje dokazivanja. Za strasne događaje spremaju se munjevito, nanoseći na sebe "litre" kolonjske vode ili parfema. Uzbuđeni su i ne mogu da dočekaju trenutak kada će s partnerom da se valjaju po posteljini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon seksa: I nakon seksa nemaju mira pa će pokušati ponovo, čak i ako partneru nije do toga. Toliko će navaljivati da će se druga strana na kraju smilovati i pristati. Kad su njihove potrebe zadovoljene, zapaliće cigaretu i zadovoljno izduvavati dim. Budući da nisu ljubitelji predigre nego vole odmah i nabrzaka, po mogućnosti što više i što češće, potreban im je isto potentan partner.

Bik - Ljubav im ide kroz želudac

Pre seksa: Ovi erotski gurmani obožavaju sve što ih i najmanje asocira na seks. Kako bi se prikazali najboljim mogućim ljubavnicima, upotrebiće i sve afrodizijake do kojih mogu doći. No to nije sve – njihova je parola da ljubav ide kroz želudac, zato će se prihvatiti kuvanja kako bi svojim kulinarskim umećima osvojili izabranika svog srca.

Nakon seksa: Nakon seksa nije im ni do čega osim do spavanja pa neki put i zahrču, na čuđenje svog partnera. Međutim, neki pripadnici ovog znaka nakon seksa osete neopisivu glad te se redovno izvuku iz kreveta i krenu do frižidera. U spavaću sobu vratiće se s tacnom sendviča.

Blizanci - Vole igru rečima

Pre seksa: Nestrpljivi Blizanci dobro se pripremaju pre nego im partner osvane na vratima. U panici sređuju stan, naročito ako nisu previše uredni. Uzbuđuje ih mentalna stimulacija pa partnera obasipaju sočnim erotskim SMS-ovima pokušavajući da ga uzbude, tako da mu dotični osvane na vratima već prilično spreman za akciju.

Nakon seksa: I nakon seksa su živahni i željni daljnjih uzbuđenja, pa ako to ne obave još koji put, neće biti zadovoljni. Otvoreni su prema svemu novome, pa će rado posegnuti u zbirku svih mogućih sredstava za uzbuđivanje. Uzbuđuju ih sve vrste senzacija, ničega se neće libiti i sve će rado probati, pa i partnera iznenaditi raznim pomagalima.

Rak - Najvažnije im je da su voljeni

Pre seksa: Za ove sanjive i zaljubljive ljude, najveći je afrodizijak čista ljubav prema partneru. Njima zaista ne treba ništa drugo, osim neprekidnih izliva nežnosti i ljubavnih reči od strane partnera. Pre seksa su nežni, maštoviti i poput Bikova skloni hrani, pa će partnera pre seksa dobro da nahrane. Ležati na grudima voljene osobe i udisati njen miris kože za Raka je vrhunski doživljaj.

Nakon seksa: Kada završi sa seksom, vole dugo da se maze i sigurno nisu od onih koji će uključiti TV i gledati omiljenu seriju ili utakmicu. U potpunosti će se posvetiti partneru, a nakon dugog maženja i poljubaca osetiće talas novog uzbuđenja i seksualne želje.

Lav - Hvale se seksualnim uspesima

Pre seksa: Doterivaće se, lickati, birati najlepšu odeću, a sve da bi zadivili partnera. Potraga za idealnom odećom zna i da potraje, tako da u sobi i garderobnim ormanima naprave pravi haos. Iako su izvanredni ljubavnici, dodatno se hvale trofejima i fantastičnim uspesima u krevetu.

Nakon seksa: Poput pravog lava, nakon seksa doslovno predu kao mačke. Svog partnera će sto puta pitati "kako je bilo", "da li je zadovoljan" i "može li opet". Iako istinski uživaju u vođenju ljubavi, seks im je potreban i kao dokaz lične vrednosti. Nakon seksa znaju da otvore flašu skupocenog vina.

Devica - Moraju biti savršeno čisti i doterani

Pre seksa: Device će satima boraviti u kupatilu i uživati u mirisnoj kupki i čistoći svog tela, kako bi se pripremile za izabranika svog srca. Oni su pedantni i jako uredni ljudi i nezamisliv im je seksualni čin ako nisu savršeno čisti. Nezasitna Devica svojim odmerenim držanjem može ostaviti utisak osobe koja nije previše erotična. No to je samo privid, jer se vatreno baca u naručje partneru i bez pogovora ga vodi u spavaću sobu.

Nakon seksa: Nakon seksa vole da se maze i razgovaraju. Toga im nikad dosta, a budući da se nakon odnosa vole istuširati, pozvaće i partnera da im pravi društvo. To može biti za oboje vrlo uzbuđujuće, pa kupatilo postaje često mesto gde vode ljubav.

Vaga - Napraviće ukusnu večeru

Pre seksa: Iako na prvi pogled deluju fini i kavaljerski nastrojeni, Vage su pravi umetnici u seksu. Pre seksa je sav uzbuđen, stan će srediti do savršenstva, prirediće ukusnu večeru i sve začiniti sjajem sveća.

Nakon seksa: Želi da udovolji partneru na sve moguće načine. Ovisnici su o komplimentima, pa im treba partner koji će ih maziti i hvaliti. To im pali maštu, pa sve sigurno neće završiti uobičajenim maženjem, nego novom navalom strasti.

Škorpija - Odmah prelaze na stvar

Pre seksa: Ovi požudnici uživaju u igricama na granici sadomazohizma. Seks s njima je opasna avantura u kojoj je lako preterati, a još lakše izgubiti razum. Nemaju previše strpljenja za udvaranja i nežna milovanja nego se odmah bacaju na posao, rušeći pred sobom sve stvari pa često umesto na krevetu, s partnerom završe na nekom drugom komadu nameštaja.

Nakon seksa: Nakon seksa, oni bi još seksa. Njihov je libido zaista jako velik, pa iskusno u partneru nanovo uspevaju da probude strast i želju. Vrlo su samopouzdani, pa neće ni najmanje sumnjati u svoja seksualna umeća. Vatrenim osećanjima i dominantnom prirodom lako će partnera uplesti u mrežu sirovih strasti.

Strelac - Nakon seksa vole razgovore

Pre seksa: Strelci će učiniti sve da impresioniraju svog partnera. Marljivo će uvežbavati nove poze iz "kama sutre", u krevetu primenjivati jogu i tantru. Seksu se prepuštaju slobodno i neopterećeno, a partnerovu inicijativu smatraju dobrodošlom. Vrlo su erotični i zavodljivi, ali najviše ih uzbuđuje mentalno stimulativan partner.

Nakon seksa: Vrlo su erotični i nakon seksa dugo će se maziti s partnerom, ispitujući ga da li je zadovoljan njegovim umećima. Vole da vode duge razgovore na temu seksa i nisu uopšte stidljivi. Zanimljivo je da im seks nije najbitnija stavka u ljubavnom životu, koliko komunikacija i razgovor. Vole da vode duge i umne razgovore.

Jarac - Kontrolišu svoje strasti

Pre seksa: Jarčevi žele da budu robovi svojih strasti i nagona, ali ih razum u tome sprečava. Teško se opuštaju, stalno nečim kontrolišu svoj libido i stide se svojih erotskih maštarija. Zato su tek u zrelom periodu spremni na otvoren pristup seksu, dok ih u mladosti guše kompleksi. U seksu su odlični ljubavnici, koji polako ali sigurno osvajaju svog partnera. Nigde ne žure.

Nakon seksa: Nakon seksa vrlo brzo uspostavljaju svoju čudesnu samokontrolu, no uz dovoljno romantičnog i seksi partnera i oni mogu "izgubiti glavu". No to se Jarčevima retko događa, oni su gospodari svoga tela i duha. U seksu vole da vode igru.

Vodolije - Partnera uzbuđuju originalnim predlozima

Pre seksa: Vodolije su originalne u svemu, pa tako i u seksu. Znaju da podignu uzbuđenje u odnosu i iznenade partnera svojim seksualnim potrebama i maštarijama. Vole sve što je neobično i što neko drugi još nije radio, pa će partnera uzbuditi originalnim predlozima, pričama i mentalnom stimulacijom.

Nakon seksa: Uvek im je do razgovora, zato će se s partnerom zabavljati i zasmejavati ga. Vole i da se maze, ali još više vole razgovor ili čašu dobrog vina. Vodolije imaju velike seksualne apetite, pa su uvek spremni za nove izlive strasti. Ali budući da su nepredvidivi, partnera mogu da iznenade čudnim seksualnim prohtevima.

Ribe - Obožavaju da se maze

Pre seksa: Ribe su maštoviti i senzualni partneri koji znaju kako da zavedu i seksualno probude svog partnera. Skloni su fantazijama, a imaju i prljavu maštu, zato se odlično snalaze u perverznim igricama. Svog će partnera dočekati s lepo pripremljenom večerom i raznim drugim poslasticama. Kod mnogih Riba seksualni užici idu u paketu s finom hranom.

Nakon seksa: Vole da se valjaju po krevetu i maze do besvesti. Partneru će podići ego, mazno mu šapućući na uho razne perverzije, kako bi ga zainteresovali za još koju partiju seksa. U tome naravno i uspevaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.