Izvor: Piplmetar.rs, 14.Feb.2024, 00:30

Kakav je vaš idealan muškarac prema horoskopskom znaku?

Svaka žena zamišlja idealnog muškarca i teži ka tome da ga pronađe. Pa kakav je vaš idealan muškarac prema horoskopskom znaku?
Iako maštamo o savršenim muškarcima, često to nije ono što dobijemo. Ipak, to ne znači da nismo sretne sa našim partnerima. Kompromis je zlata vredan, ako znate kako da ga napravite. Pa kakav treba da bude vaš princ na belom konju prema vaš znaku Zodijaka?
Ovan Žene Ovnovi sanjaju o snažnom, temperamentnom i seksualnom partneru koji će vam oduzimati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dah i u krevetu, ali i u životu. Međutim, ko zaista može da se takmiči sa ženom u ovom znaku? Kako ne biste preuzeli sve na sebe, naučite da se opustite i da predate i neke zaista važne zadatke svom partneru.
Bik Bikovi sanjaju o nepredvidivoj romansi sa skupim restoranima i iznenadnim izlascima u limuzini sa šampanjcem. Međutim, ono što zaista treba ženama u ovom znaku su muškarci sa stabilnim prihodom i skupim kupovinama. U svakom slučaju, nemojte mučiti partnera pritužbama da vam je dosadno. Bolje nađite sebi egzotični hobi.
Idealan muškarac prema horoskopskom znaku: Blizanci Žene Blizanci sanjaju o kreativnim i veselim muškarcima sa kojima mogu da zajedno ostvare svoje snove. Najčešće su im potrebni telefonski pozivi i poruke nekoliko puta dnevno. Ako pronađete muškarca koji nije spreman na ovo, pokušajte da preusmerite pažnju na aktivne sportove jer će biti mnogo više šansi da upoznate svog partnera.
Rak Predstavnice ovog znaka sanjaju da se nađu u rukama snažnih, brižnih i štedljivih muškaraca. Međutim, žene često obavljaju ove funkcije samostalno i dobijaju domaćeg, neambicioznog, ali vernog i ljubavnog partnera. Pokušajte da dozvolite sebi da budete bezbrižni i da lenčarite do 12.
Lav Lavice sanjaju o bogatom i poznatom muškarcu. Žele da im muškarci daju skupe poklone i da ih maze na svaki mogući način. Međutim, one imaju tendenciju da se zaljubuju u zgodne vođe koji su često po pravilu lenji, previše zaljubljeni u sebe i rano odustaju od ostvarenja svojih i vaših ambicija. Dakle, pri odabiru razmislite o tome koga zaista želite da vidite pored sebe.
Devica Device sanjaju o diskretnim, poslovnim i inteligentnim nezavisnim muškarcima koji će vas ceniti. One odmah vide da li im partner odgovara ili ne, pa mnogo ređe dolazi do razočarenja za razliku od drugih predstavnica znaka. One zaiste mogu da dele savete o tome kako odabrati pravog muškarca.
Idealan muškarac prema horoskopskom znaku: Vaga Vage sanjaju o modernom, obrazovanom čoveku iz visokog društva. Međutim, skoro je nemoguće pronaći ovakve muškarce, pa će se žene u ovom znaku često prilagoditi onome što im je dostupno. Međutim, bilo bi pošteno da podelite sa svojim partnerom kakva zaista očekivanja imate od njega.
Škorpije One sanjaju o vernom čoveku sa kim će moći da budu do kraja života. Škorpije maštaju o pravom muškarci kome nije greh pokoriti se, ali u potrazi za svojim idealom stalno nailaze na tiranine i zlostavljače. Najbolje bi bilo da ne idete u krajnost i da na prvu crvenu zastavicu odmah prekinete odnos.
Strelac Žene u ovom znaku maštaju o optimističnom čoveku koji je strasno zaljubljen u putovanja jer ni sami ne mogu da zamisle život bez avanture. Međutim, one se u stvarnosti zadovolje i trećerazrednim avanturama. Ono čega ove žene treba da budu svesne jesu da će život postati mnogo zanimljiviji ako nađete bolji cilj za sebe, a muškarac koga odaberete će postati pouzdan saveznik na putu do njega.
Jarac Žene u ovom znaku sanjaju o reprezentativnim, moćnim muškarcima visokog statusa pored kojih će se osećati kao prave dame. Međutim, problem nastaje jer kakve god uspehe dosegao njihov čovek, njima to nikada neće biti dovoljno. Oni su zadovoljni stabilnim i udobnim životom, kao i unutrašnjim osećanjem superiornosti nad drugima.
Idealan muškarac prema horoskopskom znaku: Vodolija Njihova kreativna ličnost sa pojačanom osetljivošću u stalnoj je potrazi za nesvakidašnjim čovekom. Takve partnere je teško pronaći, ali su Vodolije u stanju da stvore bajku čak i sa najobičnim i najneinteresantnijim ličnostima. Njihova energija je dovoljna za sve, ali nemojte zaboraviti da imate milosti prema vašem partneru koji to ne može da prati.
Ribe Ribe sanjaju o pouzdanom muškarcu koji će brinuti o njima i dati im priliku da budu slaba žena. Međutim, one će se prilagoditi partneru koji ne ispunjava uvek njihova očekivanja, ali se može u većini slučajeva na njega osloniti. U redu je da čak i ako se ne osećate kao slaba žena, da se ponašate kao da jeste da biste dobili ono što želite.
gpointstudio/GettyImagesPlus
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.