Kad nešto žele nemilosrdni su: Ovi horoskopski znakovi će sve uraditi da saznaju šta ih zanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 20:38

Kad nešto žele nemilosrdni su: Ovi horoskopski znakovi će sve uraditi da saznaju šta ih zanima

Uporni...

U astrologiji, ovi neumoljivi znakovi Zodijaka su obično detektivi, istraživački novinari i naučnici.

Ovan može postati toliko fiksiran na odgovore da povlači poteze bez razmišljanja. To saznanje postaje njihov celokupni fokus, i zbog njihove tvrdoglavosti, neće popustiti. Moraju saznati to što žele bez obzira na posledice. Ono što počinje kao jednostavna potreba za odgovorima može se pretvoriti u misiju.

Jedna od stvari koje Devica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrzi je kad ne zna odgovor na nešto. Nešto malo ili veliko, ali ako Devica to ne zna, sve će učiniti da to saznaju. Toliko će se posvetiti otkrivanju odgovora da će zapostaviti i pospremanje kuće, iako su vrlo pedantni.

Ako nešto treba da se otkrije ili se promene moraju desiti, Lav to neće tek tako dopustiti. Lavovi su hrabri, preduzimaju akcije i dolaze do rešenja. Nisu lenji i neće ignorisati ono što se dešava ili pustiti druge ljude da reše problematične situacije.

Ako neko vrda ili ako Blizanci primete da su dvosmisleni, odmah postaju sumnjičavi. Blizanci znaju da postave prava pitanja, koje korake je potrebno preduzeti i imaju fokus i energiju da urade ono što treba da se uradi. Neće dozvoliti da nečija laž povredi druge ljude. Oni nastoje da razotkriju istinu.

Bik nikada neće dopustiti da neko nešto laže. Nije bitno koliko dugo će im trebati da otkriju istinu, sigurno će razotkriti prevaru. Mogu da budu tvrdoglavi, i kada odluče nešto da saznaju neće stati dok ne dođu do istine.

Jarčevi su oprezni i praktični, ali žele i odgovore i voljni su da sve urade da dođu do njih. Svaki problem žele odmah da reše da ne bi postalo još gore. Odmah traži odgovore i pokušava što brže da popravi svaku štetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.