Jarca čeka oštar KONFLIKT, Škorpije NE ZNAJU gde će pre od OBAVEZA! Horoskop za SUBOTU je pred nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 07:41

Jarca čeka oštar KONFLIKT, Škorpije NE ZNAJU gde će pre od OBAVEZA! Horoskop za SUBOTU je pred nama

Pogledajte šta možete da očekujete!

Horoskop za subotu je pred nama, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Ovan

Posao: Svaka vrsta umora verovatno će nestati  kod većine osoba rođenih u znaku Ovna čim se posvete nekoj rekreativnoj aktivnosti ili naprave neki izlet u prirodu.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude veoma  uspešna dan u sferi ljubavi ukoliko imate jasan cilj, i spremni ste da sa njim iskreno, i otvoreno izađete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred voljenu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Astrološki aspekti najavljuju prosečan dan za osobe rođene u znaku Bika što se tiče odrađivanja makar onih najosnovnijih poslovnih zadataka.

Ljubav: Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Blizanci

Posao: Nema razloga da veći deo dana ne potrošite na planiranje i razrađivanje novih ideja, samo se potrudite da prethodno završite sve započeto.

Ljubav: Vrlo dobar dan u sferi ljubavnih relacija možete očekivati posebno ako ste nedavno ostvarili fini kontakt sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Sitne kosti i zglobovi mogu vam zadavati manje tegobe.

Rak

Posao: Dosta onih rutinskih kućnih poslova očekuje danas većinu Rakova. Nije na odmet da zatražite pomoć ukućana.

Ljubav: Sasvim je logično da od drage osobe očekujete razumevanje i prilagođavanje postojećoj situaciji.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Iako bi najtipičniji predstavnici Lavova mogli danas da zablistaju u sferi poslovnih pregovora i dogovora, nemojte ništa forsirati.

Ljubav: Pažljivo tumačite nejasne signale koji vam mogu danas stizati od drage osobe, uključite se i rasterajte dileme i strahove.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nema razloga da i danas ne nastavite tamo gde ste stali juče, odgovorno i odlučno grabeći ka poslovnim ciljevima.

Ljubav: Danas ne bi bilo mudro da pokrećete rešavanja važnih zajedničkih nedoumica. Iskulirajte.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

Vaga

Posao: Solidne astrološke okolnosti na profesionalnom nebu Vaga, valjalo bi iskoristiti pre svega za postavljanje stabilnog temelja za još aktivniji naredni period.

Ljubav: Već provereni i precizno pripremljeni planovi za neku ljubavnu akciju, verovatno će pretrpeti manje izmene. Budite fleksibilni.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Vrlo je moguće da vas danas očekuju dodatno angažovanje posebno u vidu pomoći nekom od bliskih saradnika.

Ljubav:  Aspekti su povoljni da se posvetite ljubavnoj sferi na način koji vam najviše odgovara, i sprovedete bar jednu željenu akciju u delo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao:  Dosta toga danas može ići od ruke Strelčevima na bilo kom polju profesionalnih aktivnosti. Nije isključeno ni da imate dosta toga i nezavršenog da odradite.

Ljubav: Razmislite dobro gde i na koju stranu želite kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima par potencijalno verbalno zapaljivih situacija, prilikom uobičajene komunikacije sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Kada su ljubavna dešavanja u pitanju, Inicijativu bi valjalo danas prepustiti drugoj strani.

Zdravlje: Hronične tegobe vas mogu mučiti i ovog dana.

Vodolija

Posao: Odličan dan očekuje najveći broj tipičnih Vodolija kada su razne obaveze u pitanju. Držite se svog ritma i rasporeda, i sve će biti pod kontrolom.

Ljubav: Vrlo dobar dan vas očekuje i na ljubavnom planu posebno ukoliko ste naumili da dragoj osobi priredite neko fino iznenađenje.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Astrološki aspekti najavljuju vrlo  povoljan dan za osobe rođene u znaku Riba, da svoje profesionalne obaveze završe bez problema.

Ljubav: Prvi dan vikenda povoljan je i za pojačane i konkretne ljubavne aktivnosti. Krenite hrabro ka ostvarenju svojih  ljubavnih želja.

Zdravlje: Obratite dovoljno pažnje na kardiovaskularni sistem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.