Imaju toksičan odnos: Ovi horoskopski znakovi NIKAKO ne mogu zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 21:54

Imaju toksičan odnos: Ovi horoskopski znakovi NIKAKO ne mogu zajedno

Slažu se kao rogovi u vreći.

Prema astrologu Rakel Rodrigez, neki horoskopski znakovi nikako ne mogu da budu u vezi ili braku, odnosno, njihov odnos ne može da opstane.

Ovan i Rak

Ovo dvoje mogu imati probleme zbog različitih osobina. Dok je Ovan direktan, Rak ima osetljiviji pristup životu. Na primer, u situacijama u kojima Ovan odluči da se suprotstavi i preduzme akciju, Rak će se povući ili emotivno reagovati, što može dovesti do nesporazuma. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovaj par može postati toksičan kada se nestrpljenje Ovna susreće sa neraspoloženjem Raka i stvori ciklus štetnih osećanja i odbrambenih reakcija.

Škorpija i Vodolija

Ne mogu dugo da opstanu kao par. Škorpija ima potrebu da se poveže, želi potpunu žrtvu i posvećenost svog partnera, dok Vodolija ne želi da se veže ni za koga. Vodolija ceni nezavisnost i boriće se za nju.

Devica i Vaga

Devica će se verovatno sukobiti sa Vagom, iako su oba znaka dobra i analitična. Vremenom će se gomilati ogorčenost. Vaga će se stalno osećati opijenom, ceni mir i harmoniju, a Devica voli da se opusti. S druge strane, Devica će se diviti Vaginom šarmu, ali će se i nervirati što Vaga ponekad nema svoje „ja“.

Devica i Strelac

Ne mogu da budu u vezi uglavnom zbog suprotstavljenih vrednosti. Devičin perfekcionizam i pažnja ka detaljima mogu da frustriraju slobodoljubivog Strelca koji voli spontan i avanturistički stil života. Problem nastaje kada Devica kritikuje Strelčev duh, a Strelčevo zanemarivanje detalja iritira Devicu. Oba partnera mogu na kraju da se osećaju neshvaćeno i ograničeno.

Vodolija i Rak

Veza između Vodolije i Raka mogla bi se vrlo lako pretvoriti u deponiju toksičnog otpada. Vodolija voli društvo prijatelja, dok se Rak oseća prijatno u bliskom malom krugu ljudi. Rak može da bude ljubomoran na prijatelje Vodolije, a Vodolija želi da Rak izađe iz svoje ljušture i više rizikuje u životu.

Ovan i Bik

Na prvi pogled, Bik i Ovan su slični. Tvrdoglavi, imaju veliku moć i sposobnost da vode, ali to rade na različite načine. Bik je izdržljiv, a Ovnu brzo dosadi i to može da izazove sukob. Ovan će postati nestrpljiv, jer je Bik ponekad previše spor. I dok verovatno imaju fizičku hemiju, to nije dovoljno da im pomogne da reše sukob, jer nijedan neće odustati u svađi.

Rak i Blizanci

Toliko su različiti da postoji prirodna privlačnost. Blizanci nisu duboko emotivni, za razliku od Raka. Rak želi sigurnost i zaštitu, a uzbudljivi Blizanci će pokušati da ga izguraju iz zone udobnosti. Međutim, vremenom će se sukobiti jer će Blizanci želeti da Rak nastavi da zadovoljava njihove nepresušne emocionalne potrebe. I dok Blizanci verovatno neće zadovoljiti potrebe Raka, Rak će se boriti da napusti vezu.

Bik i Strelac

Strelac je uvek u pokretu, dok Bik voli da miruje. Takođe, Strelac je više voli duhovna iskustva, dok Bik teži materijalnim stvarima i mogu da provedu dosta vremena zajedno žaleći se na životni stil onog drugog. Dok bi Strelac možda želeo da bude u gradu svakog vikenda, Bik bi možda želeo da ostane kod kuće, pa bi provodili dosta vremena odvojeno.

Bik i Vodolija

Vodolija voli promene, dok Bik voli da stvari budu stabilne. Ove ključne razlike mogu brzo dovesti do toksičnosti. Bikova želja da udovolji činiće da se Vodolija oseti ograničeno, jer ona traži uzbuđenje i druženje. Njihova nesposobnost da pronađu zajednički jezik može podstaći svađe i raskid.

Devica i Ovan

Oboje mogu biti agresivni na različite načine. Devica ne voli da joj se govori kako da se ponaša, a Ovan ne voli da mu se govori šta da radi. Devica voli da se ljuti na Ovna, što bi izazvalo mnogo gorčine i svađe koje bi mogle ostati nerešene. Frustracija između ovog para usijanih glava mogla bi da postane žestoka.

Škorpija i Blizanci

Verovatno će se privlačiti u početku, ali Škorpijin intenzitet i Blizančeva ljubav prema raznolikosti mogu na kraju dovesti do sukoba. Duboko emocionalno ulaganje Škorpije može biti neodoljivo za Blizanca, koji voli lakši i bezbrižniji pristup ljubavi. „Nesuglasice nastaju kada Blizančeva flertujuća priroda izazove Škorpijinu ljubomoru. Blizancima je najteže da čuvaju tajnu, dok je Škorpija čuvar tajni. Uz to, Škorpija je lojalnija od Blizanaca, tako da su oni nespojivi par.

Jarac i Lav

Najtoksičniji par. Njih dvoje se mogu stalno svađati, jer će Jarac kolutati očima zbog potrebe Lava da bude u centru pažnje. Lavova potreba za pažnjom je suprotna Jarčevom rezervisanom pogledu na život. Stoga, dok Lav traži pohvale i dramu, Jarčeve kritike i usredsređenost na praktična pitanja mogu da mu pokvare raspoloženje.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.