Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2021, 01:47

Idealno vreme za venčanje prema horoskopu: Bez udaje tokom retrogradnih Venera, Marsa ili Merkura

Rekla si “da”, postavila si na Instagramu fotke sa veridbe, i u suzama poželela da možda nisi. Ne zbog cele situacije, već zbog neizbežnog pitanja koje dobijate svaki put – “Kada je veliki dan?”.
Možda ste uvek mislili da ćete biti „letnja mlada“ ali tajming vaše veridbe nije funkcionisao optimalno za junsko venčanje. Ili je možda vaše mesto rezervisano do zime, a sada ste zaglavili sa ili/ili situacijom, odlučujući se između postavke iz snova i vaše haljine iz snova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Idealno bi bilo da vam ono što sledi pomogne da otkrijete najbolju sezonu za venčanje.
U astrologiji postoji kvaka kada se savetuje venčanje a kada ne. Ne savetuje se venčanje tokom retrogradnih Venera, Marsa ili Merkura, jer su to specifični retrogradi koji najviše mogu da utiču na brak i venčanja.
Ali ne očajavajte, ovde smo sa savetima specifičnim za vaš znak koji će vam pomoći da odlučite kada da prošetate do oltara. Obavezno pogledajte svoj horoskop pre zakazivanja datuma za čuvanje mesta.
Vatra: Ovan, Lav i Strelac Uopšteno govoreći, vatreni znak će tražiti snažnu, vatrenu energiju oko sebe tokom svadbi, tako da leto ima tendenciju da bude najbolje vreme za njih da se venčaju. Sunce sija i temperature su tople, što odgovara njihovim sunčanim i vatrenim raspoloženjima.
Ovan Ovom znaku najviše odgovara početak leta, tako da bi jun — možda venčanje na najduži dan u godini tokom letnje kratkodnevnice – odgovarao ovom dinamičnom znaku.
Lav Srećni Lav može da kombinuje leto ili da se venča kasnije tokom prelaska leta na jesen – te od kraja jula do kraja avgusta. Šta god Lav da odluči sigurno će biti luda zabava, jer ovaj znak uživa u njoj.
Strelac Strelac može da se opredeli za bilo koje vreme tokom letnjih meseci i da uživa u toplini vatrenog Sunca koje krasi njihovu svadbu. Međutim, pošto su zaljubljenici u putovanja, oni takođe mogu da izaberu da se venčaju tokom zime kako bi mogli da pobegnu na egzotičnu lokaciju gde su temperature visoke.
Zemlja: Bik, Devica i Jarac Proleće i jesen su najbolje vreme za venčanje ovih znakova. Svaka vrsta venčanja na otvorenom sa Majkom Prirodom kao pozadinom je savršena postavka za zemljane znakove.
Bik Bik možda više voli proleće, koje je bliže njihovom rođendanskom mesecu.
Devica i Jarac Ovim znakovima bi mogla bolje da odgovara jesen, što kasnije tokom jeseni to bolje za Jarca. S tim što oni teže prizemljenju i ravnoteži, te im prolećne i jesenje ravnodnevnice – koje obeležavaju jednake delove danonoćno – savršeno odgovaraju pa su stoga dobrodošle.
Vazduh: Blizanci, Vaga i Vodolija Ovi znakovi mogu da uživaju u venčanju u bilo koje doba godine, pod uslovom da je puno druženja.
Blizanci Blizanca može privući svadbena postavka u kojoj mogu maksimalno da se druže i ćaskaju sa svojim gostima tokom nekoliko različitih događaja oko nedelje venčanja ili vikenda.
Vaga Vaga će se verovatno odlučiti za nešto klasičnije i glamuroznije, a venčanje rane jeseni verovatno bi najviše odgovaralo ovom znaku.
Vodolija Kao najmanje predvidiv horoskopski znak, šta god da Vodolija uradi verovatno će imati neobičan element u tome – možda povuku goste svog venčanja na eko-avanturističko venčanje, na primer. Nikakva pravila zaista ne važe za ovaj znak (osim da to rade na svoj način).
Voda: Ribe, Rak i Škorpija Voda je tema za ove znakove, koje god godišnje doba da izaberu.
Rak Rak će se verovatno najviše osećati kao kod kuće tokom leta, a venčanje pored plaže sa njihovim najbližima i najdražima najviše bi odgovaralo ovom znaku.
Ribe Ribe će uživati u venčanju u bilo koje doba godine, pod uslovom da je u blizini vode, bio to okean, jezero ili reka. Međutim, venčanje tokom njihove sezone, pred kraj zime, najviše bi im odgovaralo.
Škorpija Ozbiljnoj Škorpiji bi najviše odgovaralo zimsko venčanje u toku kratkodnevnice i to na najmračniji dan u godini. Misli se na zimsko venčanje u sumrak pored prelepog jezera. Ovaj privatni znak takođe može da uživa u svadbenoj gužvi, a zatim da posle toga slavi sa najmilijima.
Horoskop i venčanje – koliko se zapravo slažu?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.