Idealne frizure za svaki znak zodijaka

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2023, 10:30

Idealne frizure za svaki znak zodijaka

Horoskop nam mnogo govori o našim unutrašnjim kvalitetima. Proučavajući karakteristike našeg znaka, možemo se naći u mnogim od navedenih karakteristika, koje nam mogu pomoći u donošenju različitih odluka. Ovog puta pričamo o tome šta kažu zvezde: koje su idealne frizure za svaki horoskopski znak.
Iznad Kratke frizure uglavnom odgovaraju Ovnu. Ovo se odnosi i na muškarce i na žene. Kod žena, kratka kosa govori o posebnoj hrabrosti i jedinstvenosti. Međutim, ako ste u horoskopu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ovna, ipak više volite dugu kosu, onda je često vezujete u sportski rep. Zanimljivo je da se uz vašu hrabru i snažnu ličnost dobro slažu sve boje kose, čak i one neobične koje se ne usuđuju svi da nose.
Bik Jednostavna i mirna frizura srednje dužine najbolje ide uz vašu ličnost. Prirodna boja vam najviše odgovara i nemate tendenciju da se menjate često. Gusta i zdrava kosa za vas je oličenje ženskosti.
Idealne frizure za svaki znak zodijaka: Blizanci Veoma je važno da imate dužinu kose da se lako prilagođavate različitim frizurama. Često volite da jednog dana promenite svoj izgled i odeću konjski rep, a sutradan elegantnu punđu. Veoma je važno da svojim kosom postignete česte promene u svom fizičkom izgledu.
Rak Volite romantiku, pa vam se najviše svida kada vam je kosa meka i romantičnog izgleda. Slatki pramenovi vam dobro stoje, a kada je u pitanju dužina, sve osim vrlo kratke kose je u redu. Omiljena frizura veličine rakova su labavi talasi.
Lav Uvek se trudite da ne propustite jedan od najnovijih trendova. Po vašem mišljenju, svaka frizura vam dobro stoji i nema potrebe da se pridržite jedne. Zaista volite da eksperimentišete sa dužinom i bojom, ali i sa samim frizurom.
Idealne frizure za svaki znak zodijaka: Devica Ne želite ništa neprirodno na svojoj glavi. Prirodne boje i uredan, češljan umesto toga su ono čemu se najviše divite. U svečanim prilikama odlučujete se za nisku punđu.
Vacanci Volite da vam frizura bude elegantna, ali vaša neodlučnost ponekad znači da posle nekoliko dana sa elegantnom kosom dođite na posao sa neurednim repom. U svakom slučaju, prvenstveno se odlučujete za klasične frizure koje, po vašem mišljenju, odaju ženstvenost i eleganciju.
Škorpija Volite da ostavite utisak ozbiljne i opasne dame. Najviše volite da nosite tamnu boju kose, čak i potpuno crnu. Vaša omiljena frizura je ili ravna frizura ili visoki konjski rep. Birajte srednju ili dugu kosu da biste mogli da menjate frizure.
Idealne frizure za svaki znak zodijaka: Strelac S jedne strane volite da pratite najsavremenije trendove, dok sa druge strane volite romantične frizure sa pletenicama. Najvažnije je da imate zdravu kosu kojom se možete pohvaliti.
Jarac Volite stroge minimalističke frizure. Ne želite nikakve pramenove, samo najjednostavniju i najuredniju moguću kosu. Bob Frizura vam najviše pristaje.
Vodolija Volite da odgovarate svom raspoloženju i obliku kose. Česte promene su vaš zaštitni znak, a za vas je karakteristično da upalite maštu kada odete kod frizera. Asimetrija, neobične boje i naglasci su vaši omiljeni načini da promenite frizuru.
Jovana Jevtićvideonet/ GettiImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.