Horoskopski znakovi koji se odljubljuju u rekordnom roku, njih ne možete da vežete

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 20:16

Horoskopski znakovi koji se odljubljuju u rekordnom roku, njih ne možete da "vežete"

Za neke horoskopske znakove odljubljivanje može da bude prava umetnost - oni vam mogu zatvoriti vrata svog srca u rekordnom roku. U nastavku pogledajte koji su to znakovi.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj nestalnoj prirodi i konstantnoj potrazi za novim doživljajima. Oni se lako zainteresuju za nekoga, ali isto tako brzo gube interes za osobu. Njihova brza promena raspoloženja i potreba za stalnom stimulacijom često dovode do kratkotrajnog zaljubljivanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Blizanci jednostavno ne vole stagnaciju i brzo gube interes ako veza postane dosadna ili predvidljiva.

Strelac

Strelčevi su znatiželjni i avanturistički nastrojeni, zbog čega vole da istražuju ​​i upoznaju nove ljude. Oni su skloni brzom zaljubljivanju jer su otvoreni za nova iskustva i emocionalne veze. Međutim, jednako brzo mogu da izgube interes kada shvate da veza zahteva predanost i ozbiljnost. Strelčevi vole svoju slobodu i teže avanturama pa se često brzo odljubljuju kako bi nastavili da istražuju nove teritorije.

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i otporu prema klasičnim romantičnim konvencijama. One vole slobodu i individualnost, te često gaje strah od vezivanja. Vodolije su sklone distanciranju i povlačenju kada osete da se veza pretvara u emocionalno ograničenje. Mogu brzo da izgube interes za partnera ako osete da gube svoju slobodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.