Horoskopski znakovi koji se ne plaše da se upuste u vezu na poslu

Izvor: 011vodič.com, 19.Feb.2020, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskopski znakovi koji se ne plaše da se upuste u vezu na poslu

Karijerni stručnjaci savetuju da bi trebalo razdvojiti posao od privatnog života. Brzina savremenog života otežava ovaj zadatak, a jedan pogrešan korak poništava dugogodišnji trud. Ovo su horoskopski znakovi koji se upuštaju u vezu na poslu.
Foto: Shutterstock
Pojedini ljudi namerno mešaju posao i emocije želeći da ulepšaju jednolične dane na radnom mestu. Takođe, mnoge uzbuđuje opasnost da će biti uhvaćeni.
Problem nastaje kada nedostatak koncentracije smanjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << produktivnost. Misli lete prema pojavama koje se ne odnose na rad, a energija se troši uzalud. Šefovi imaju česte primedbe, a tu je i loša reputacija u kolektivu.
Simpatije između dve osobe u istoj kancelariji stvaraju neugodnost celom okruženju. Svađe i prekidi čine poslovni odnos nepodnošljivim pa pre ili kasnije neko mora da potraži novo radno mesto.
Ako poslovna politika zabranjuje zaposlenima da se zabavljaju s kolegama, prestupnici često uživaju u ulozi buntovnika. Ipak, ljubavni krah uzrokuje nelagodnost koja danima progoni “grešnika”.
Ovi horoskopski znakovi najčešće padaju u iskušenje:
1. Blizanci Reč je o druželjubivim ljudima koji obožavaju da dele radni prostor sa zanimljivim osobama. Emocije stvaraju pogrešnu sliku o okruženju pa se dogodi da prijeđu granicu poslovnog odnosa.
Najčešće se to događa nenamerno jer Blizanci žele da uspostave dublju vezu sa svojim saradnicima. Kada pronađu osobu koja ih razume, uspostavlja se snažna veza na intelektualnom i emotivnom niovu pa popuste sve kočnice.
Foto: Shutterstock
2. Ovan Ovnovi su strastveni, ali nekada se previše brinu o posledicama svojih dela. Kada istinski požele da busu s nekim, nema puno kolebanja. Tada prelaze granicu između poslovnog i privatnog.
Nalet strasti i emocija najviše se odražava na njihovu produktivnost. Ako im odgovara društvo nadređene osobe, neće puno razmišljati o šteti koja nastaje zbog afere sa šefom.
3. Vaga Ovaj horoskopski znak brzo se veže za ljude, a to je slučaj i u poslovnom okruženju. Posao ide ako između saradnika postoji strogo profesionalni odnos, ali Vage zbog srdačnog pristupa lako postaju meta osude i nepoverenja.
Mešavina posla i zadovoljstva na početku se čini kao primamljiva opcija, ali može doneti štetu od koje se Vaga teško oporavlja. Nesporazumi se događaju pri pogrešnom tumačenju potpuno nevinih postupaka.
4. Bik Karakteriše ih samodisciplina, ali kada je nema, s njima je nemoguće sarađivati. Ne vole sebi da uskraćuju zadovoljstvo i ne mare za posledice kada im se neko svidi. Vešti su u flertu i ne znaju da se obuzdaju, piše Your Tango.
Mešanje posla i zadovoljstva za njih je sasvim normalna stvar. Mogućnost da sa saradnikom ili poslovnim partnerom provedu veče njima je apsolutno prihvatljiva. Problem nastaje kada pređu granice prihvatljivog ponašanja i postanu neprofesionalni.
Foto: Shutterstock
5. Vodolija Nemaju ništa protiv ljubavnog zanosa na poslu jer znaju da se nose s izazovom. Jako su škrti s emocijama i znaju kada je pravi trenutak da upotrebe kočnice. Krasi ih samopouzdanje, katkad potpuno neutemeljeno.
Zbog toga privlače ljubomoru, ali malo ko im može stati na put u provođenju svojih namera. Stalno menjaju mišljenje pa im postupak od prošle nedelje danas deluje kao greška.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.