Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jul.2023, 00:30

Horoskopski znaci svekrve i snahe: Ovo su najbolje i najgore kombinacije

Odnos svekrve i snahe je uvek tabu tema, iako ponekad za to nema razloga. Međutim, horoskopski znaci svekrve i snahe mogu u velikoj meri uticati na ovaj odnos.
Horoskopski znaci svekrve i snahe: Kakvu ste vezu? Da li vam je sve bolji prijatelj ili najveći neprijatelj? Najbolje poklapanje ili najveće neslaganje može proizaći iz činjenice da su vaša dva horoskopska znaka kompatibilna ili opšte. Najskladniji odnosi nastaju ako ste vi i vaša svekrva u znacima koji pripadaju istom elementu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pa su vam misaoni procesi, energija i život na istom nivou.
Vatreni znaci: Ovan, Lav i Strelac Ako vaša svekrva i vi potpadate pod bilo koji od ova tri znaka, velike su šanse da ćete uživati u životinjskim avanturama i da nećete biti umešani u sitne svađe. Nikada neće biti dosadnog trenutka sa vama dvoje.
Zemljani znaci: Bik, Devica i Jarac Ako ste oboje zemljani znakovi, podelite se međusobno utemeljenom, praktičnom i stabilnom temperamentu. Ovo će dovesti do poštovanja i organizovanog doma. Možete napraviti sjajan tim.
Zodijački znaci svekrve i snahe: Vazdušni znaci: Blizanci, Vaga i Vodolija Komunikatori i mislioci Zodijaka deluju hladno i neemotivno, ali istina je da voli da neke stvari zadrže za sebe. Međutim, ovi znaci će podržavati jedne druge i mogu biti savršen par.
Vodeni znaci: Rak, Škorpija, Ribe Vodeni znaci su nosioci emocija i osećanja. Ako ste kombinacija vodenih znakova, uvek će postojati izraz ljubavi i osećanja. Oni će uvek biti spremni da pomognu i podržavaju jedne druge.
Ovan i Jarac Ovan bi mogao biti previše otvoren i prijateljski nastrojen, dok je Jarac prizemljen i proračunat. Suprotstavljene tačke gledišta otežavaju ovaj odnos.
Bik i Lav Inat bi mogao biti razlog za svađe u ovoj kombinaciji. Lavovi mogu biti dramatični o tome kako se osećaju, dok to žele Bikovi budi uzdržaniji. Ako se potrudite da tvrdoglavost svedete na minimum, možda ćete i svoju vezu vratiti u normalu.
Horoskopski znaci svekrve i snahe: Blizanci i Devica Slobodni Blizanci koji svakodnevno menjaju odluke mogli bi da izlude spletkarsku perfekcionističku Devicu. Beskrajna razlika između likova mogla bi biti nepremostiva. Međutim, pokušajte da imate otvorenu komunikaciju.
Rak i Vaga Rakovi su veoma emotivni i često mogu da postanu povučeni, što bi moglo da izludi Vagu. S druge strane, Vaga može izgledati hladno Raku. Međutim, ako ste jedno drugom odgovorni, to bi moglo da reši probleme među vama.
Škorpija i Vodolija To su dva znaka sa veoma jakim ličnostima, ali sa različitim misaonim procesima. U ovoj vezi nedostatak poštovanja može biti problem. Kada nestane takmičarske komponente, ova dva znaka mogu koegzistirati prijateljski.
Znaci zodijaka svekrve i snahe: Strelac i Ribe Strelac Oni cene svoju slobodu i osećaju da je Riba ugušiti, dok bi Ribe moglo da povrede netaktičnost Strelca. Međutim, ako se trudite da razumete funkciju, ovaj odnos bi mogao da se nađe.
Motortion/GettiImagesPlus


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.