Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2024, 12:31

Horoskopski znaci koji su ljubomorni na braću i sestre: I umeju da budu veoma zlobni

Ne, ovde nije reč o klasičnom blagom rivalstvu između braće i sestara. Znaci koji su ljubomorni na rođake umeju da odu i korak više.
Ovi horoskopski znaci čak i kada su mali, tretiraju svoju braću i sestre prilično loše. Oni su ljubomorni, konkurentni i traže pažnju roditelja samo za njih. Njihovi roditelji se moraju svakodnevno baviti svađama i vikanjem po kuću, a često postoji vreme i kada moraju da nose kacigu mirovne snage.
Ovan Ako je Ovan prvo dete u porodici, onda je problem još veći. Oni vide svoju braću i sestre kao pretnju i konkurenciju. Predstavnici ovog znaka su veoma sebični i žele da sve bude njihovo. Ne znaju kako da dele stvari i ako njihovi mlađi rođaci nisu poslušni, to će biti veliki problem...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.