Izvor: Piplmetar.rs, 02.Mar.2024, 02:30

Horoskopski znaci koje čeka sreća u martu: Neće faliti ni ljubavi ni para

Ovog meseca za neke znake zodijaka biće uspešna i berićetna na svim poljima. Koji su to horoskopski znaci koje čeka sreća u martu?
Mart će za neke horoskopske znake biti možda i jedan od najboljih perioda u ovoj godini jer ih očekije sreća na svim poljima. Ako pripadate nekom od njih, provešćete divan mesec.
Ribe Vi ste jedan od srećnika ovog meseca, jer se u vašem znaku okupljaju jedna po jedna lične planete. Počinjete sa Suncem i Merkurom u vašem znaku, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dolazi Venera 12. i Mars 22., tako da kao što vidite, vi ste glavni. Svi koji su sumnjali u vas, biće šokirani vašim uspehom, harizmom i spretnošću da ovog meseca zablistate na svim poljima.
Imaćete mnogo prilika da unapredite svoj lični, a posebno ljubavni život. Ono na šta samo treba da obratite pažnju je vaša intuicija i da konačno napravite reda u svom bliskom okruženju. Videćete jasnije nego ikad pre ko su vam saveznici a ko su lažni prijatelji.
Bik Ako ste rođeni u znaku Bika, naročito u drugoj i trećoj dekadi, za vas će mart možda biti i najsrećniji mesec u ovoj godini. Uran i Jupiter su u vašem znaku, tako da nemate čega da se plašite. Naprotiv! Njihovi povoljni aspekti sa Suncem i kasnije sa Venerom u Ribama, u vašem 11 polju, doneće prijatan, ponekad neočekivan razvoj vaših međuljudskih odnosa.
Nova prijateljstva, grupe, poznanstva, pa čak i romanse mogu vas vinuti na sedmo nebo. A moguće je da ćete u potpunosti promeniti svoj imidž. Ovog meseca ćete se družiti mnogo više nego pre, a moguće je i da upište neki kurs koji će vam mnogo značiti. Idealno je vreme da da krenete u realizaciju novih poslovnih projekata i da reklamirate svoje usluge. Para faliti neće.
Ovan Ovog meseca, sreća će biti i na vašoj strani, naročito kad su zdravlje i posao u pitanju. A sasvim je moguće da ćete dobiti ili povišicu ili priliv novca iz neočekivanih izvora. Ako ste imali neke nesuglasice sa prijateljima, kolegama ili članovima porodice, sve će se razrešiti na najbolji način.
Za to će se postarati Merkur, a kasnije sa Sunce koje će preći u vaš znak i formirati povoljan aspekt sa Plutonom u Vodolij. Što se ljubavi tiče, i tu će cvetatii ruže, naročito od 10. marta. Neko površno poznanstvo može se pretvoriti u jako lepu vezu.
Deagreez/gettyimages.co.uk


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.