Horoskop za nedelju, 25. decembar

Izvor: BKTV News, 25.Dec.2016, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za nedelju, 25. decembar

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan!

OVAN

Kreativnost je izražena, pa ukoliko uspete da je realizujete - priznanje i zadovoljstvo ne ginu. Mnogim Ovnovima smeši se sreća i na emotivnom planu, bilo da se radi o novoj ljubavi ili o prinovi. U svakom slučaju, promene u odnosu na dosadašnje funkcionisanje sada su neminovne. Možda otuda i slatko uzbuđenje?

Horoskop za period vladavine Jarca: Kako ste radili, tako će vam i biti!
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
BIK

Burno reagujete prema svakom ko vam se nađe na putu. Preosetljivi ste, nervozni. Masa razloga potiče iz uobrazilje, pa malo preispitajte sopstvene postupke. Okrenite se novom poslu koji nudi dobru zaradu, ali preduzmite i mere predostrožnosti na planu zdravlja. Slaba tačka organizma su organi za varenje.

BLIZANCI

Još uvek isto raspoloženje. Izlaza nema, pa ste uplašeni i možete se razboleti. Spas je u fizičkim aktivnostima, ali i u druženju, pod uslovom da je okolina spremna da sa vama deli toliku količinu negativnosti. Dostojanstveno izdržite krizu, ne opterećujući prijatelje sopstvenim slabostima.

RAK

Potreba da smanjite aktivnosti i uživate postoji, a na Vama je koliko ćete je ostvariti. Sa Bikovima sjajno funkcionišete pod uslovom da možete da istrpite njihovo neurotično ponašanje. Pošto delujete kao sedativ, nadajmo se da ćete uspeti da sa njima ostvarite uspešnu komunikaciju. Zanimljiv susret.

LAV

Lavovi "mužjaci" ni na momenat ne mogu da budu bez ljubavi. Trenutno su u fazi ustreptalih osećanja, snažnih emocija i avantura. Stalni partner mora da im trenira živce. Sa Lavicama je situacija drugačija: one su probirljivije i romantično nastrojene. Maštaju o princu na konju. Verne su.

DEVICA

Nije vam lako, ali tešite se - ni drugima nije bolje. Pošto razmišljate sebično, niste svesni da je stanje kroz koje prolazite neminovna posledica ranijeg ponašanja, ali i planetarnih aspekata. Sukobi sa autoritetima, loše zdravlje, neraspoloženje - sve vam se skupilo. Izdržite još danas.

VAGA

Zdravstvena situacija nije sjajna. Jedan od uzroka je i preterivanje u hrani, posebno sa slatkišima. Svemu možete da odolite izuzev njima. Trenutna pažnja okrenuta je onom do čega vam je izuzetno stalo - parama. Veća suma je u izgledu, ali će se kod vas teško svrteti. Već planirate nove izdatke.

ŠKORPIJA

Pošto su poslovne prilike povoljne, razmišljanja u tom smeru pomažu da zaboravite zdravstvene probleme. Bolje se osećate, što ne znači da treba nastaviti po starom, tj. zlostavljati organizam cigaretama, alkoholom i drugim štetnim stvarima. Izbegavajte stvari koje su u suprotnosti sa zdravim životom.

STRELAC

Suočavate se sa problemima. Uprkos savetima da se okrenete sopstvenom unutrašnjem miru, činite suprotno. Okolina trpi takvo ponašanje, ali nije vas briga. Partnera zlostavljate. On jadničak više ne zna šta da učini kako bi vas vratio na pravi put. Pokloni popravljaju raspoloženje.

JARAC

Ne donosite bitne odluke ovih dana, jer niste u stanju da ispravno prosuđujete. Subjektivni ste, pa svojim postupcima možete prouzrokovati dalekosežne posledice. Okrenite se poslu koji je kakav takav je, ali vam bar pomaže da energiju usmeravate u tom pravcu, a ne u smeru autodestrukcije. Sa partnerom - razmirice, ali prolazne.

VODOLIJA

Ne možete da se požalite, jer ste dobili ono što ste tražili. Zadovoljstvo je višestruko. Ljubav vas greje oko srca, a novac polako pristiže. Ukoliko uzimate terapiju i vodite računa o zdravlju, i ono će biti pod kontrolom. Opasnost se može javiti u vidu lenjosti i propuštanja prilika. Izbegavajte sud i sudske procese.

RIBE

Smetnje u normalnom funkcionisanju samo su posledica bolesti. Sve se svodi na nedostatak vitalnosti i saznanje da do rezultata dolazite veoma napornim radom. Pomoć sa strane je neznatna, pa morate da se suočite sa ozbiljnijom starnom života. Osećanje inhibicije navodi vas na to da lek tražite u samoći. Grešite!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.