Horoskop za četvrtak: Bikovima se smeši sreća, a ovaj znak očekuje NOVO LJUBAVNO POZNANSTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 08:46

Horoskop za četvrtak: Bikovima se smeši sreća, a ovaj znak očekuje NOVO LJUBAVNO POZNANSTVO

Svo šta vas očekuje za sam kraj meseca.

Četvrtak je dan kada većina nas već polako počinje da računa da je radna nedelja pri kraju i da nas očekuje vikend. Horoskop za četvrtak je spreman.

Otkrijte šta se sprema za vaš horoskopski znak.

Posao: Ovnovi bi danas mogli da očekuju neke bitne izmene vezane za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Uz dobru organizaciju i maksimalno uložen napor nema razloga za veću zabrinutost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ljubav: Nije realno očekivati danas neke kapitalne promene  u odnosu na prethodnih par dana. Sve je pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Povoljna je klima da se date u akciju i konkretne planove sprovedete u delo. Budite samo strpljivi u komunikaciji sa nadeređnima, kako bi izbegli veće neslaganje.

Ljubav: I na polju ljubavi moguće je pokretanje nekih bitnih tema vezanih za buduće planove sa dragom osobom. Samo napred.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite realizacijom bar jedne kreativne poslovne ideje. Postoje mogućnosti za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Nije loš dan da neku od svojih  ljubavnih zamisli sprovedete u delo. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Bez nekih većih zastoja i prepreka  na poslovnom putu za većinu Rakova. Vodite računa samo da se ne preforsirate.

Ljubav: Opuštena i mirna atmosfera očekuje vas na ljubavnom polju, pa ukoliko ne želite išta da menjate prepustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Bitno je da ne gubite strpljenje i  ne nervirate se, ako tokom dana ne bude baš sve išlo po planu i onako kako očekujete.

Ljubav: Intrigantno poznanstvo moglo bi da vam okupira misli tokom ovog dana. Ukoliko nemate nekih većih dilema, hrabro u akciju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Posao: Naporan, ali na kraju uspešan dan je pred većinom Devica. Iako ste maksimalno organizovani, neće škoditi i ako potražite pomoć bliskih saradnika.

Ljubav: Od vas se danas očekuje da pokrenete inicijativu za pokretanje nekih važnih pitanja, vezanih za buduće planove na polju ljubavi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Posao: Sasvim prosečan dan na prvi pogled mogle bi da očekuju Vage, ali nije isključeno  da u poslednjem trenutku dođe do nekog preokreta, pozitivnog naravno.

Ljubav: Po svoj prilici, veoma zanimljiv dan vas očekuje na polju ljubavi, ukoliko ste namerili da novo  poznanstvo pretvorite u nešto više. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Posao: Budite taktični i staloženi kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Poseban akcenat je na finansijama.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, ukoliko ne, ne srljajte na prvu loptu, već pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Posao: Realno je da vam ovaj dan protekne bez nekog većeg opterećenja. Dobro izvagajte sve opcije kada su nove poslovne saradnje u pitanju, može biti vrlo dobro za vaš napredak u karijeri.

Ljubav: Osoba iz vašeg prijateljsko-drugarskog okruženja mogla bi da pokaže interesovanje za vašu malenkost. Na vama je odluka.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Posao: Sasvim solidan dan na poslovnom planu je pred Jarčevima, da u svom odgovornom i profesionalnom ritmu izađu na kraj sa svim mogućim izazovima.

Ljubav: Nije loš dan ukoliko ste zamislili da se posvetite nekim zajedničkim planovima u vašem ljubavnom životu. Opustite se.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Posao: Po svemu  sudeći ovaj dan bi trebalo da protekne u sličnom ritmu kao i prethodni.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas na ljubavnom putu sačeka novo interesantno poznanstvo. Prijaće vam ova komunikacija.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Posao: Ukoliko ima da je nešto ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda, a vezano je za papirologiju i formalnosti sada je pravi trenutak da to završite.

Ljubav: Povećan ljubavni angažman bi trebalo da se očekuje sa vaše strane. Nema razloga da ne budete zadovoljni krajnjim epilogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.