Horoskop vam otkriva kako da znate da je u pitanju prava ljubav

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jan.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop vam otkriva kako da znate da je u pitanju prava ljubav

Ako ste se ikada pitali da li je ono što osećate prava ljubav ili samo prolazna simpatija, zvezde imaju odgovor za vas.

Ovan

Vi se ne plašite da pokažete svoju avanturističku stranu i uvek ste spremni da pravite velike ljubavne gestove. Nezasitni ste kada je ljubav upitanju i veoma ste nežni prema prema partneru. Osećate se kao da ljubav prosto tinja u vama.

Bik

Bikovi su neverovatno jaki i spremni su da čekaju koliko god je potrebno da bi ispunili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zadatak. Sebični ste prema svojoj ljubavi i nećete je se tek tako odreći - ona mora da se zasluži. Prepuni ste emocija, ali one su zakopane duboko u vama.

Blizanci

Poznati ste po svojoj druželjubivosti i više se oslanjate na ono šta vam se nalazi u glavi nego u srcu. Kada ste zaljubljeni, osećanja su vam pomešana i ne znate šta možete da očekujete. Uživate u iznenađenjima, ali vas ljubav drži van vašeg uobičajenog ritma.

Rak

Vi osećate veoma duboku ljubav prema domu i prijateljima. Vode vas emocije, a kada nađete ljubav, ne možete a da se ne kupate u njenoj toploti. Ljubav je za vas poput toplog ćebeta koje ćete ogrnutiu hladnoj večeri.

Lav

Foto-ilustracija: Profimedia

Vaš znak poznat je po tome što uživa da bude u centru pažnje, ali kada ste zaljubljeni, postajete opsednuti tom osobom. Stalno razmišljate o njoj, čak i kada je proed vas.

Devica

Device imaju tendenciju da previše razmišljaju o određenim stvarima i veoma su kritične prema sebi i drugima. Svaki put kada osoba koju volite prođe pored vas osetićete leptiriće u stomaku, ali umesto da je odmah zagrlite i poljubite - uputićete joj sarkastičan komentar. Plašite se da ćete izgubiti ako se uhvatite u koštac sa njom.

Vaga

Cenite umetnost, lepotu i harmoniju. Želite da svi budu srećni i zadovoljni. Ljubav iskazujete kroz male i dobro osmišljene gestove inžene dodire.

Škorpija

Ovaj znak obožava kada živi punim plućima, a isti takav je i kada je ljubav u pitanju. Veoma intenzivno osećate ljubav i emocije, i zbog toga možete biti malo posesivni prema ljudima koje volite.

Strelac

Vi ste veliki entuzijasta. Sve u vašem životu je prožeto strašću, a ona se samo multiplikuje kada se zaljubite. Najsrećniji ste kada udovoljavate osobi koju volite.

Foto-ilustracija: Profimedia

Jarac

Previše ste odgovorni i zbog toga u ljubavi pokušavate na sve načine da se postarate da sve bude u savršenom redu. Volite sa namerom da će ta ljubav trajati večno i uradićete sve u vašoj moći da se postarate da se to obistini. U redu je da neke od obaveza podelite i sa osobomo koju volite.

Vodolija

Želite da spasite svet i ponekada se previše uplićete u humanitarne stvari da zaboravite na svoje srce. Ljubav vas uglavnom sačeka kada se najmanje nadate. Kada ste u ljubavi osećate vrtoglavicu i mučninu u stomaku (ali onu dobru). Sve vam se čini novim, kao da vas dvoje zajedno učite nov ples.

Ribe

Imate previše osećanja i uvek mislite na druge. Kada ste zaljubljeni, maksimalno ste posvećeni osobi koju volite. Osećate se sanjivo i verujete da vas vaša ljubav potpuno razume.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.