Horoskop otkriva tri najveća šarlatana! Lažu bez srama!

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2020, 10:48

Horoskop otkriva tri najveća šarlatana! Lažu bez srama!

Pored ovih ljudi, morate imati oči i na leđima! Horoskop otkriva tri najveća šarlatana! Lažu bez srama, nonšalantno, kao da je to najprirodnija stvar na svetu, poput disanja, poput ispijanja čaše vode…

Ako niste sigurni koliko možete da verujete nekim svojim prijateljima, partneru i kolegama, proverite da li se nalaze među ova tri znaka – jer oni tako nonšalantno lažu, kao da je to najprirodnija stvar na svetu, poput disanja, poput ispijanja čaše vode… dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bez i malo stida!

Lav

Lavu je naophodno da bude u centru pažnje. A kako bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban da laže, izmišlja i navodi na svoju vodenicu. Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da crva nije ni bilo. Ubediće vas da je crno belo i još ćete ispasti zakeralo koje u svemu nalazi neke mane i samo hoće da se svađa.

Ribe

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i svoju slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi da u drugima izazove zavist. Pošte već žive u svetu fantazije, tj. laži, Ribama uopšte nije teško da izmišljaju priče. Tako dobro umeju da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine. Pored toga, u stanju su i da same poveruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.