Horoskop: Avgust najgori mesec za ova 3 znaka!

Izvor: Svet plus, 07.Avg.2020, 13:23

Horoskop: Avgust najgori mesec za ova 3 znaka!

Iako ovo predviđanje koje nam je omogućio horoskop ne bi trebalo da pokvari vaše raspoloženje, tokom avgusta se potrudite da kontrolišete svoj život što je više moguće. Avgust najgori mesec za ova 3 znaka!

Svi ljudi su različiti, a horoskopski znakovi određuju različite osobine, tako da negativnost ovog meseca neće imati isti uticaj na sve.

Ovan

Ovog meseca će sve biti teret za vas. Bićete letargični, sa promenljivim raspoloženjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ali ne brinite, nije kraj sveta.

Koristite ovaj period da razmislite o stvarima koje vam ne dozvoljavaju da krenete napred.

Vi ste pravi ratnik Zodijaka, ali i ratnicima ponekad treba odmor. Ko zna, možda tokom odmora otkrijete potpuno novi način borbe.

Ovaj loš period će trajati do 27. avgusta, pa pokušajte da kontrolišete svoje emocije.

Blizanci

Vaša anksioznost je skoro van kontrole. Pokušajte da zaboravite na svoj ego.

Ono o čemu treba da razmišljate jeste da li ste u interakciji sa srcem ili ste previše zauzeti drugima.

Na kraju, sve ovo je iskustvo koje vas uči. Međutim, ne zadržavajte stvari i otvoreno razgovarajte o svemu. Vaša komunikacija je najjače oružje u ovom periodu.

 Test ličnosti: Oaza u pustinji! Devet kratkih pitanja!

Vodolija

Ako postoji jedna stvar u kojoj ste dobri, to je konfrontacija. Niste previše emotivnii, tako da vam nikada nije bio problem da se borite za ono u šta verujete.

Ali ovog meseca će se stvari promeniti.

Otpor koji pružate može imati veliki uticaj na vas. U međuvremenu, pokušajte da ga smanjite i pustite da se stvari dogode.

Velike stvari vas čekaju u budućnosti.

 Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac, Rak!Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorija!Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.