HOROSKOP ZA PUN MESEC U VODOLIJI: Jedinstveni fenomen koji donosi ogromnu ZARADU i LJUBAVNI preokret

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VODOLIJI: Jedinstveni fenomen koji donosi ogromnu ZARADU i LJUBAVNI preokret

Evo šta vas očekuje.

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine.

Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra.

Neku vrstu drame mogu doživeti Rakovi, Škorpije i Ribe koji su sami zamutili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vodu pa sad treba da isplivaju. Više sreće, otvorenosti i radovanja se dešava Vodolijama, Vagama i Blizancima ako otvore svoje srce i hrabro krenu sa novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u romansama ili u novoj ljubavi.

Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspehe. Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svetu i da se vinu u visine.

Generalno gledano, ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi trebalo da se suzdržavate od izliva emocija dok pojedine osobe mogu strasno da se zaljube.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.