HOROSKOP ZA PETAK 22. NOVEMBAR: RAKOVIMA moguća romansa na poslu, RIBE uspešne u sferi turizma!

Izvor: 011vodič.com, 22.Nov.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA PETAK 22. NOVEMBAR: RAKOVIMA moguća romansa na poslu, RIBE uspešne u sferi turizma!

OVAN
LJUBAV: Možete doživeti uzbudljivo seksualno iskustvo, mada su moguća i dublja osećanja. POSAO: Izbegavajte sukobe sa saradnicima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
BIK
LJUBAV: Ušli ste u period nestabilnosti i zbog toga će vam biti teško da ostvarite dužu vezu. POSAO: Posao će danas zahtevati saradnju. ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.
BLIZANCI
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo čulni, što je dobro. POSAO: Lako dobijate ono što želite jer znate kako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da osvojite druge i popularni ste. ZDRAVLJE: Solidno.
RAK
LJUBAV: Moguća romansa s nekim sa kim radite. POSAO: Nemojte zapostaviti svoje odgovornosti, danas ćete biti skloni tome. ZDRAVLJE: Infekcije.
LAV
LJUBAV: Vaši pokušaji da uživate u ljubavi naići će na dobar odziv. Lako uspostavljanje emotivne veze sa drugima. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.
DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će vam se neko dopasti zbog zajedničkih interesovanja. POSAO: Imaćete korist ili uspeh ako se bavite marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada.
VAGA
LJUBAV: Neko će vam se dopasti jer ćete biti okruženi privlačnim osobama zainteresovanim za vas. POSAO: Rad sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.
ŠKORPION
LJUBAV: Ovo je vreme za otpočinjanje zajedničkog života s partnerom. POSAO: Dobit ili novac od svega što ima veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.
STRELAC
LJUBAV: Vaše emocije će biti naglašene i intenzivnije nego inače, ali i promenljive. POSAO: Najbolje je da ničim ne izazovete nadređene. ZDRAVLJE: Dobro.
JARAC
LJUBAV: Partner će nametati neka očekivanja koja vi niste spremni ispunite. POSAO: Moguć je službeni put koji će biti unosan. ZDRAVLJE: Problem sa zubima.
VODOLIJA
LJUBAV: Vama je potrebna sloboda, tačnije više vremena i prostora nego drugima. POSAO: Izbegavajte ulaganja u partnerske poslove. ZDRAVLJE: Solidno.
RIBE
LJUBAV: Vaš ljubavni život će se donekle popraviti, ali ne očekujte krupne pozitivne događaje. POSAO: Uspeh u oblasti turizma. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

The post HOROSKOP ZA PETAK 22. NOVEMBAR: RAKOVIMA moguća romansa na poslu, RIBE uspešne u sferi turizma! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Ribe

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 22. novembar

Izvor: OkRadio.rs, 22.Nov.2019

Pred vama je horoskop za petak 22. novembar. Sa srećom. Ovan Na vreme da radite sve što imate za danas. Ne brzajte sa odlukama. Budite strpljivi sa voljenom osobom, a ako ste slobodni bićete skloni flertu. Bik Porodica Vam je velika podrška, iako su mogući nesporazumi. Pravite kompromise...

Nastavak na OkRadio.rs...

Dnevni horoskop za 23. novembar 2019. godine

Izvor: Luftika.rs, 22.Nov.2019

Ovan kreativan, Bik zaljubljen, Blizancima fali odmor, Raku dobri poslovni aspekti, Lav entuzijastičan, Devici treba promena, Vaga kooperativna, Škorpiji treba savet, Strelac neodlučan, Jarac napet, Vodolija egocentrična, a Ribama stiže novac. Ovo je današnji dnevni horoskop za danas 23. novembar...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.