HOROSKOP ZA PETAK 15. NOVEMBAR: BLIZANCI moraju oprezno da raspolažu novcem, RAKOVE očekuju finansijske poteškoće!

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA PETAK 15. NOVEMBAR: BLIZANCI moraju oprezno da raspolažu novcem, RAKOVE očekuju finansijske poteškoće!

OVAN
LJUBAV: Trenutno ne znate šta je potrebno da biste živeli srećno. POSAO: Situacija neće biti povoljna, pogotovo ne ako radite u većem sistemu. ZDRAVLJE: Solidno.
BIK
LJUBAV: Imaćete prilike da prisustvujete nekom događaju gde možete lako naći prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Problemi s kožom.
BLIZANCI
LJUBAV: Desiće se nešto zbog čega ćete biti prinuđeni da se samo prepustite. POSAO: >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Oprezno raspolažite novcem, moguća su loša ulaganja. ZDRAVLJE: Dijareja.
RAK
LJUBAV: Potrebno je da ojačate volju kako biste odoleli iskušenjima koja dolaze. POSAO: Firma u kojoj radite mogla bi da upadne u finansijske teškoće. ZDRAVLJE: Gastritis.
LAV
LJUBAV: Bićete vrlo komunikativni, što će vam obezbediti neke prilike za ljubav. POSAO: Nema naročitih događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.
DEVICA
LJUBAV: Bićete neobično zainteresovani za razne interesantne osobe. POSAO: Razmišljaćete o mogućnostima određenog privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.
VAGA
LJUBAV: Nema posebnih događaja. Može vas zainteresovati neko ko živi daleko. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.
ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za to da napravite neki veliki korak. POSAO: Uspeh u poslu, treba da iskoristite povoljan period. ZDRAVLJE: Stabilno.
STRELAC
LJUBAV: Nestabilnost u sferi odnosa. Mogući su nesporazumi ako ne uspostavite jasnu komunikaciju. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s javnim nastupom. ZDRAVLJE: Manjak apetita.
JARAC
LJUBAV: Nostalgično ćete razmišljati o starim ljubavima. POSAO: Pozitivne promene, možda i novi pravac u karijeri ako za to postoje uslovi. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.
VODOLIJA
LJUBAV: Ovo je vreme kada treba da iskoristite svoje mnoge društvene kontakte. POSAO: Pokušajte da iskoristite prilike koje vam se nude. ZDRAVLJE: Promenljivo.
RIBE
LJUBAV: Problemi zbog neiskrenosti, vaše ili partnerove. Moguća je i prevara. POSAO: Bićete pohvaljeni od strane nadređenih. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

The post HOROSKOP ZA PETAK 15. NOVEMBAR: BLIZANCI moraju oprezno da raspolažu novcem, RAKOVE očekuju finansijske poteškoće! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 15. novembar

Izvor: OkRadio.rs, 15.Nov.2019

Pred vama je horoskop za petak 15. novembar. Sa srećom. Bik Ne morate se danas opterećivati poslom. Nemate dovoljno energije za sve što treba da uradite. Danas je dobar dan za šoping. Blizanci Bavite se nekom fizičkom aktivnošću. Danas imate višak energije. Vidite se sa prijateljima posle...

Nastavak na OkRadio.rs...

Dnevni horoskop za 16. novembar 2019. godine

Izvor: Luftika.rs, 15.Nov.2019

Ovan osvaja, Bik organizuje, Blizanci odmeravaju, Rak i Jarac u ljubavi, Lav pogođen, Devica nestrpljiva, Vaga ugovara, Škorpija u krizi, Strelac u frci, Vodolija konfuzna, Ribe snalažljive. Ovo je današnji dnevni horoskop za 16.11.2019. godine.. OVAN Posao Obratite pažnju na svoj stil izražavanja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.