HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Jarčevi povucite ručnu, Lavovi spremite se za FLERT, a ovaj znak je danas UGROŽENOG zdravlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 08:44

HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Jarčevi povucite ručnu, Lavovi spremite se za FLERT, a ovaj znak je danas UGROŽENOG zdravlja

Pogledajte šta astrolozi predviđaju za vaš znak.

Novi dan, pun izazova, prepreka, iskušenja, ali i lepih momenata je osvanuo. Mi vam donosimo horoskop za četvrtak, 7. mart 2024. godine, kako biste se pripremili za sve što dolazi.

Ukoliko pratite i verujete u horoskop, onda zaista treba da obratite pažnju na sledeće informacije. Mala napomena, povedite računa o zdravlju, da posle ne bude kasno.

OVAN

Posao: Vrlo dobar radni dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pred Ovnovima, posebno bi mogli da budu zadovoljni oni predstavnici koji imaju komunikaciju ili poslovanje sa inostranstvom.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

BIK

Posao: Vaša tolerantnost je ovih dana na nekoj vrsti testa. Neprijatnosti sa kojima se suočavate sa nekim od saradnika mogu biti prevaziđene, ako se samo malo drugačije postavite prema njima.

Ljubav: Ljubavnih prilika ima samo je pitanje da li su to prave osobe ili folirati.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao: Malo više truda je potrebno kada je komunikacija u pitanju, pokušajte da uz pomoć nekog od poverenja dođete do adekvatnog rešenja i dovedete poslovni segment u mirnije tokove.

Ljubav: I dalje vam se u glavi vrzmaju stare ljubavi i simpatije, a vi ni tamo ni ovamo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Pojačan obim obaveza očekuje Rakove ovog četvrtka ,od vas se očekuje da budete maksimalno angažovani i posvećeni.

Ljubav: Na emotivnom planu, moguće je prijatno iznenađenje od strane osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, problemi sa astmom.

LAV

Posao: Ovaj dan vam može doneti par situacija sa kontradiktornim vestima, ili nesporazume sa nadređenima, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za dobar flert i uživanje u šarmiranju i zavođenju evo povoljnog dana da pokažete sav svoj sjaj.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Relativno miran i dobar poslovni dan očekuje Device. Budite mudri i strpljivi ako vam ponude grandiozne nove planove.

Ljubav: Bićete u odličnom raspoloženju danas i to bi trebalo svakako da vas motiviše da i na ljubavnom planu zablistate u nekoj konkretnoj akciji. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Obratite pažnju na detalje ugovora i dokumentacije  koju  potpisujete. Očekuje vas dosta obaveza al ii pomeranja rokova.

Ljubav: Malo taktike i strpljenja je potrebno kako biste se približili osobi koja vas neodoljivo privlači.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Mogli biste  imati pojačanu komunikaciju sa nadređenim ili najbitnijim osobama koje odlučuju, što će od vas zahtevati pojačanu odgovornost i maksimalnu profesionalnost.

Ljubav: Današnju harmoničnu ljubavnu atmosferu neće moći ništa da vam poremeti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Iako ste se pokrenuli po pitanju ostvarenja svih svojih planova, budite i danas spremni na  izvesna odlaganja i kašnjenja.

Ljubav: Prijatan susret pomešan sa velikom dozom simpatija može se desiti na nekom poslovnom sastanku. Bar nešto pozitivno vezano za posao.

Zdravlje: Odmarajte se dovoljno.

JARAC

Posao: Komunikacija sa saradnicima može biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumevanja vašeg načina sagledavanja aktuelne problematike.

Ljubav: Uglavnom opušten i miran dan u sferi ljubavi očekuje većinu pripadnika ovog znaka. Odgovaraće vam neko porodično okupljanje, druženje.

Zdravlje: I dalje su moguće alergijske reakcije.

VODOLIJA

Posao: Odličan radni dan je pred Vodolijama, mogu vam se ukazati brojne mogućnosti za obnovu komunikacije ili saradnje sa nekim iz prošlosti.

Ljubav: Pokušajte da se opustite, rasteretite obaveza i uživate u pažnji koju vam nesebično pruža voljena osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RIBE

Posao: Bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. Vodite računa da ne napravite neki ozbiljniji propust.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ovo je dan za uživanje, druženje, izlaske. Moguće je i da pokrenete neku novu ljubavnu priču na duže staze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bikovi ČUVAJTE NOVČANIK, Ovnovima se smeši DOBRA PRILIKA - Horoskop za petak

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:17

Saznajte šta možete očekivati!..Horoskop za petak je spreman, evo šta vam astrolozi predviđaju. Svim pripadnicama nežnijeg pola srećan 8.mart, iskoristite ga maksimalno...Ovan..Posao: Mogu vam se iznenada otvoriti nove poslovne mogućnosti, ne oklevajte mnogo jer su povoljni aspekti za napredak...Ljubav: Slobodni,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.