HOROSKOP ZA 6. AVGUST: Device, očekuje vas uzbudljiv dan! Jarčevi, vreme je za novu vezu!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 6. AVGUST: Device, očekuje vas uzbudljiv dan! Jarčevi, vreme je za novu vezu!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Preporuka je da se držite poslovnih pravila i da se potrudite da ispunite obaveze koje su vam dodeljene. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja da biste uspeli da poboljšate bračne odnose. Neke stvari nije moguće rešiti preko noći. Povedite računa o ishrani.

BIK

Potrebno je da budete malo oprezniji u nekim situacijama. Nehotično možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da otkrijete svoju poslovnu tajnu. Ne dopada vam se to što trenutno nema nekih većih promena na emotivnom polju i želite to da promenite. Sasvim dobro se osećate danas.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Teško vam je da se organizujete na pravi način, jer niste okruženi saradnicima na koje možete da se oslonite. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Možete ostvariti kompromis po mnogim pitanjima. Variranje krvnog pritiska loše utiče na vaše zdravlje.

RAK

Učinićete sve što je potrebno kako biste zaštitili svoje poslovne i materijalne interese. Niko vam neće stati na put. Opustite se uz voljenu osobu i pokušaje da zaboravite na probleme. Možete da imate veoma lep dan. Problemi sa bešikom.

LAV

Za sada je najpametnija taktika da se pomirite sa aktuelnim dešavanjima na poslu i da ne forsirate neke stvari. Očekuje vas užitak sa voljenom osobom. Emocije i pažnja koju pružate biće vam maksimalno uzvraćena. Povećajte unos vitamina.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Konsultujte se sa nekim od saradnika od poverenja pre nego što donesete važnu poslovnu odluku. Veoma ste izazovni i strastveni, a to je ono što vaš partner voli u vezi vas. Očekuje vas uzbudjiv dan. Moguće su hronične tegobe danas.

VAGA

Opravdajte očekivanja svoje okoline i pokažite se u najboljem svetlu. Vi možete da dominirate u svom poslu. Potrebno je da pažljivije analizirate voljenu osobu, ako želite da razumete razlog njene ljutnje. Mogući problemi sa žlezdama.

ŠKORPIJA

Moguće je da nećete moći da ostvarite sve planove koje ste sebi za danas zacrtali. Nemojte da očajavate zbog toga. Razmišljate o tome da li da pružite drugu šansu bivšem partneru. Odluka je samo na vama. Proverite krvnu sliku u narednim danima.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Potrudite se da iskontrolišete svoje nestrpljenje i nervozu da ne biste napravili veći propust na poslu. Povoljan je trenutak da napravite prvi korak ka osobi sa kojom flertujete već neko duže vreme. Mogući su problemi sa nesanicom.

JARAC

Saradnici kojima ste okruženi na poslu vas poštuju i možete imati poverenja u njih. Povoljan dan za početak nove veze. Šansa za ljubav vam se pruža sa osobom koja dolazi preko kruga prijatelja. Mogući su manji problemi sa hormonima.

VODOLIJA

Možete da očekujete važan poslovni razgovor sa svojim nadređenima. Potrudićete se da ostavite dobar utisak. Možete da očekujete pomirenje sa voljenom osobom. Dan je povoljan da izgladite stvari. Bolovi u predelu kičme mogu danas da vas muče.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Očekuje vas pokretanje važnog i velikog posla. Na vama je da se organizujete što bolje. Dopada vam se osoba koja je trenutno udaljena od vas, ali takvo stanje će se ubrzo promeniti. Proverite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

HOROSKOP ZA 7. AVGUST: Vodolije, spremni ste za strastvenu avanturu! Ribe, finansijski sve bolje stojite!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016, 20:03

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop...OVAN..Ne preporučuje vam se poslovna saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage. Nije povoljan trenutak za nova partnerstva. Moguće su manje nesuglasice u braku, najviše zbog ljubomore. Potrudite...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.