HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR: Device, menjate život iz korena! Strelčevi, ovaj dan treba da prespavate!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR: Device, menjate život iz korena! Strelčevi, ovaj dan treba da prespavate!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Ukoliko ste planirali da sproveete istraživanje tržišta za neki nov projekat, bolje sačekajte neki drugi dan. Smeta vam to što je voljena osoba preterano posesivno nastrojena prema vama. Potrebno vam je malo više prostora. Problemi vezani za žuč.

BIK

Finansije vam nisu sasvim stabilne iako ste se nadali da će biti. Pokušajte da se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << opterećujete i ne brinete previše. Povoljan dan za novu ljubav! Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja će na vas ostaviti poseban utisak! Osetljiv urogenitalni trakt.

Foto: Profimedia

BLIZANCI

Prilično ste nervozni pa lako možete stvoriti neprijatnu situaciju u radnom okruženju. Potrudite se da se ipak kontrolišete. Razmšljate o tome da svom partneru ponudite zajednički život ili brak. Zanima vas kako će reagovati. Povedite računa o unosu tečnosti.

RAK

Očekuje vas mnogo obaveza koje zavise samo od vas. Vreme je da poradite na boljoj organizaciji. Maštate o susretu sa osobom koja vam se dopada. Nemojte da budete pasivni, potrudite se da joj predložite nešto. Moguć je pad imuniteta.

LAV

Razmišljate o mogućnosti da potražite posao u inostranstvu. Možete da se nadate pozitivnom ishodu te priče. Dopada vam se osoba koja je sasvim suprotna od vas. Njena opuštenost i nonšalancija vas osvajaju. Mogući problemi sa sinusima.

Foto: Profimedia

DEVICA

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, danas vam se mogu pružiti nove mogućnosti. Moguće je da ćete se predomisliti po pitanju izbora novog partnera. Uviđate da vam ipak ne odgovara ta osoba. Veoma dobro zdravlje.

VAGA

Rešili ste da preuzmete važne poslove na sebe i da se maksimalno posvetite svojim obavezama danas. Možete da se nadate da ćete se maksimalno opustiti pored voljene osobe i da ćete uživati u lepom danu sa njom. Mogući manji problemi sa venama.

ŠKORPIJA

Vreme je da se posvetite ispravljanju nekih grešaka iz prošlosti kako biste sebi osigurali bolju poslovnu budućnost. Važno vam je da budete sigurni u osećanja vašeg partnera. Na neki način od njega tražite dokaz ljubavi. Skloni ste gojenju.

Foto: Profimedia

STRELAC

Razmišljate o promeni posla.Više ne možete da izađete na kraj sa prevelikim pritiskom na ovom polju. Moguće je da niste dobili pomoć i podršku koju ste zatražili od emotivnog partnera i da se sada osećate razočarano zbog toga. Stopala su vam osetljiva.

JARAC

Moguće je da nemate dovoljno koncentracije danas. Pokušajte da se ne opterećujete poslom previše. Deluje vam da se neke stvari na ovom planu ne mogu promeniti, iako zapravo nije tako. Pokušajte da situaciju pogledate iz drugačijeg ugla. Problemi sa nervozom.

VODOLIJA

Moguće je da je baš vama poverena neka veoma važna poslovna tajna i da ćete dati sve od sebe kako bi je sačuvali. Možete da očekujete priliku za obnovu kontakta i veze sa osobom sa kojom ste nekada imali zanimljiv odnos. Mogući su problemi sa zubima.

Foto: Profimedia

RIBE

Moguće je da niste zadovoljni radnom atmosferom i da vam smeta to što postoji više zaraćeniih strana. Potrudićete se da održite dobar odnos sa voljenom osobom. Jako vam je važno da imate harmonične odnose u zajednici. Povećajte unos kalcijuma.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test može da vam promeni život.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.