HOROSKOP ZA 22. AVGUST: Ovnovi, nije vam dan za ljubav! Vodolije, pokažite osećanja!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 22. AVGUST: Ovnovi, nije vam dan za ljubav! Vodolije, pokažite osećanja!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Delujete veoma dominantno, uporni ste, istrajni ali i veoma agresivni kada želite da ostvarite neki cilj. Nije preterano povoljan dan za ljubav. Ako ste u braku, moguće su histerične svađe i prepirke. Glavobolja vas muči tokom celog dana.

BIK

Nervoza koju osećate je opravdana. Slede vam neke promene koje vam se neće preterano svideti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ne želite da se pomirite sa tim. Moguće je da će neka vaša tajna ljubavna veza biti otkrivena ili će početi da kruže tračevi o vama. Muči vas nervoza i nesanica.

Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Veoma pozitivan dan je ispred vas! Možete očekivati ostvarenje nekih vaših zaista genijalnih ideja! Sasvim iznenada dolazi do zbližavanja sa osobom od koje to niste očekivali. Dan je pun zanimljivih preokreta. Osetljiv nervni sistem.

RAK

Lako može doći do prekida radnog odnosa danas. Potrebne su vam promene i spremni ste da aktivirate na tom planu. Možete da očekujete drastične promene na ljubavnom planu. Tok događaja zavisi od vas i vaše volje. Problemi sa osetljivom kožom.

LAV

Nagla ponuda za posao u inostranstvu vas je iznenadila. Postoji veoma velika šansa da ćete pristati i otputovati. Dopada vam se osoba koja je skoro izašla iz braka ili duže veze. Želite zabavu i dobar provod sa njom. Osetljiva pluća.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Možete da očekujete da ćete imati priliv novca tokom današnjeg dana. Finansije su vam u sasvim solidnom stanju. Iako to niko od vas ne bi očekivao, upuštate se u tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta. Mogući su problemi sa povišenim pritiskom.

VAGA

Otvoreno pokazujete kreativne ideje koje imate i spremni ste da se izborite za svoje principe, uprkos svemu. Može doći do ozbiljnije krize u bračnim odnosima. Mnoge Vage razmišljaju čak i o razvodu. Pojava peska u mokraćnim kanalima.

ŠKORPIJA

U radnom okruženju vlada stanje haosa ali vama to ne smeta previše. Vi gledate svoja posla i ne obazirete se na druge. Vaše promenljivo raspoloženje često zbunjuje partnera. Mogući su nesporazumi i problemi u komunikaciji. Povećajte unos vitamina.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Očekuje vas iznenadan, pozitivan preokret poslovne situacije. Konačno ćete dobiti ono što ste tražili. U vaš život sasvim naglo ulazi osoba koja će prevrnuti vaš svet naopačke. Prava ljubav je pomolu! Puni ste energije i odlično raspoloženi!

JARAC

Možete imati sasvim solidnu saradnju sa osobom rođenom u znaku Vodolije, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Dopada vam se osoba koja je vezana za vaše detinjstvo i sećanja na taj period. Mogući su manji problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Povedite računa ako ste planirali poslovno putovanje, moguće su neke nepredviđene sitne komplikacije. Spremni ste da sasvim otvoreno pokažete svoje emocije prema jednoj zanimljivoj, neobičnoj i vatrenoj osobi. Izbegavajte cigarete.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Neočekivani obrti na poslovnom planu dovode do poboljšanja vaše materijalne situacije. Bićete veoma zadovoljni. Dopadaju vam se ljubavne igrarije koje vodite sa svojim partnerom. Uživate u svakom trenutku. Osetljive desni vam stvaraju probleme.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Blizanci, baš vam se spava! Rakovi, gasi se ljubavna vatra!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2016, 19:34

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop...OVAN..Ostavljate utisak misteriozne osobe koja nešto prikriva. Takva situacija vam baš i ne ide u prilog. Imaćete mogućnost za tajnu vezu sa osobom koja bi mogla biti zauzeta ili pred prekidom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.