HOROSKOP ZA 11. JANUAR: Bikovi, iznenadiće vas neka nova ljubav! Rakovi, nervoza ništa dobro ne donosi!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jan.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 11. JANUAR: Bikovi, iznenadiće vas neka nova ljubav! Rakovi, nervoza ništa dobro ne donosi!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Imaćete mnogo poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Jako je važno da se potrudite da obavite sve na vreme. Moguće je da niste preterano zainteresovani za nova dešavanja na emotivnom polju. Još lečite stare rane. Preporuka je da proverite krvnu sliku.

BIK

Moguće je da nemate dovoljno poverenja u osobu koja vam je ponudila poslovnu saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i da ćete iz tog razloga odbiti. Novo poznanstvo je na pomolu. U vama se budi motivacija i jaka želja da budete sa tom osobom. Čuvajte svoje srce.

Foto: Profimedia

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, neće vam sve ići sasvim glatko. Potrudite se da sami ne stvarate komplikacije. Mogući su manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Preterana nervoza loše utiče na oboje. Moguće je otežano disanje.

RAK

Moguće je da neće biti ispunjena sva vaša očekivanja na poslovnom planu. Ipak, pokušajte da se ne nervirate. Moguće je da pokušavate da osvojite osobu koja od vas traži mnogo kako biste joj dokazali da imate dobre namere. Mogući problemi sa plućima.

LAV

Ukoliko se budete dovoljno potrudiili, možete da očekujete da ćete doći do pozitivnog ishoda na polju posla. Ne biste trebali da imate neke veće promene ili turbulencije. Uživate u mirnoj situaciji na emotivnom planu. Proverite nivo šećera u krvi.

Foto: Profimedia

DEVICA

Imate mnogo iskustva u poslu kojim se bavite, pa vam nije problem da kolegama pojasnite neke stvari. Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos, veoma lako biste mogli da ostvarite više od toga danas. Prijaće vam odmor i opuštanje.

VAGA

Pred vama je mogućnost da ostvarite unapređenje na poslovnom planu. Potrudite se da je iskoristite. Na ovom planu dolazi do burnih dešavanja i promena koje niste očekivali. Ipak, lako ćete se uskladiti sa svim tim. Menjajte loše navike i zdravlje će vam se poboljšati.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilično naporan dan. Ipak, finansijski rezultati neće izostati. Imaćete priliku da uđete u neobaveznu avanturu sa osobom koja bi možda želela i nešto više od toga. Niste svesni njenih emocija. Moguće je da vam smeta hladnoća.

Foto: Profimedia

STRELAC

Nepovoljan dan za polje finansija vas očekuje. Potrudite se da ne ulazite u bilo kakve rizike na ovom planu. Moguće su svađe sa voljenom osobom. U nekim stvarima ste sasvim različiti i to sputava vaš odnos. Problemi vezani za urogenitalni trakt.

JARAC

Moguće je da vam dolaze promene na ljubavnom planu i da ćete prekinuti neko poslovno partnerstvo. Moguće je da partneru zamerate dosta nekih stvari i da će vam biti potrebno mnogo vremena da rešite probleme u vezi. Čuvajte bubrege.

VODOLIJA

Funkcionišete pod velikim pritiskom i nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama koje imate. Moguće je da smatrate da je vaš partner preterano ograničen na nekim poljima i da će odbiti vaše kreativne ideje. Prilično ste osetljivi.

Foto: Profimedia

RIBE

Nije uvek lako izaći na kraj sa vašom sujetom. Moguće je da to sebi nikada nećete priznati. Poznanstvo sa budućim partnerom dolazi sasvim neočekivano. Kada se najmanje budete nadali, nova ljubav će vam pokucati na vrata! Mogući problemi sa aritmijom.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite test i upoznajte sebe u potpunosti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.