HOROSKOP: Šta nas čeka ovog oktobra

Izvor: Mondo, 01.Okt.2015, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP: Šta nas čeka ovog oktobra

Bez obzira na jesen i loše vreme, neko od nas će pamtiti oktobar po novoj ljubavi, novom poslu, putovanjima... Saznajte da li ste među tim srećnicima.

OVAN

Posao

Do kraja prve nedelje oktobra ćete biti napeti. Komunikacija sa drugima neće biti najbolja, zato pazite da se ne posvađate sa kolegama, prijateljima, članovima porodice ili partnerom. Strpite se do druge nedelje oktobra kada se poboljšati stanje. Biće bolji aspekti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << druženje, saradnju i komunikaciju, za nove poslovne kontakte.

Ljubav

Ne dozvolite da posao utiče na Vaš odnos sa partnerom. Organizujte se bolje kako biste imali dovoljno vremena i za ljubav i za poslovne i druge obaveze. Ovog meseca Vam dosta stvari zavisi od drugih ljudi, pa i emotivni život. Slobodni mogu upoznati nekog preko posla, ali može Vam se vratiti u život i neka osoba sa kojom ste već biliu vezi. Možda ovoga puta bude bolje, dajte novu šansu.

BIK

Posao

Prošlog meseca je bilo dosta problema na poslu, ali od 10. oktobra očekujte bolje aspekte. Usredsredite se na saradnju sa drugima, stvarajte nove kontakte, dajte šansu kolegama sa kojima ste do sada manje sarađivali, a od polovine meseca možete očekivati i neke nove poslove ili projekte. Ako ste planirali da započnete neki nov partnerski posao, sada je vreme za to.

Ljubav

Od druge polovine ovog meseca će se stanje u vezi poboljšati. Bićete zadovoljni odnosom sa sadašnjim partnerom. Samo budite realniji, racionalniji, manje kritikujete partnera jer niste ni Vi savršeni. Ako ste slobodni, od 23. oktobra možete očekivati neko novo poznanstvo.

Zdravlje

Pazite šta jedete, unosite više tečnosti, mogući su problemi sa varenjem, ali i sa kožom.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

BLIZANCI

Posao

Na poslu će biti bolje samo ako se fokusirate na obaveze i planove. Nervozni ste, ali to ne doprinosi uspehu. Prestanite da se žalite i da kukate, već navalite na rad. Od druge polovine meseca će stanje biti bolje, a neka muška osoba Vam može pomoći na poslu. To može biti sadašnji šef, ili neko koga smatrate autoritetom.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će se poboljšati osetno od polovine meseca. Neće više biti stresa u vezi. Jako je važno da se ne raspravljate oko sitnica, nego da pokušate da razumete voljenu osobu. Slobodni neka ne jure u novu vezu, ovo je perid za zabavu, ne za velike ljubavi. Dobro se osećate i bez partnera.

Zdravlje

Moguća je prehlada. Pazite koje kozmetičke preparate koristite - moguća alergija.

RAK

Posao

Veoma ste komunikativni ovog meseca - iskoristite to na poslu. Ne uplićite emocije u posao, to je jedini način da sve odradite bez stresa i nervoze. Budite prijatni prema saradnicima. Žene na poslu Vam mogu biti od pomoći. Pazite na rokove, dokumenta, sve detalje - neka mala greška u ovom periodu može da napravi veliki problem.

Ljubav

Dobro se osećate u vezi, ali stalno nešto premeravate, kalkulišete. Prestanite da tražite dokaze ljubavi. Opustite se. Slobodni mogu upoznati novu, zanimljivu osobu od 23. oktobra. Ali pazite - nemojte svima nalaziti mane, jer niste ni Vi savršeni. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju je da vas osoba koja Vam se dopada ne sputava, ne guši. Ukoliko Vam se "ponudi" neka stara ljubav - ovo nije mesec za korake unazad.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima, nemojte dizati ništa teško, nemojte suviše dugo da sedite, krećite se što više.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

LAV

Posao

Odličan je period za novac i nove izvore prihoda. Dobro Vam ide na poslu sada. Imate previše obaveza, ali Vi volite tako, zar ne? Što se budete bolje organizovali, biše ćete zadataka uraditi, ali ćete i više novca zaraditi. Neka osoba iz inostranstva Vam može izneti zanimljivu poslovnu ponudu - razmislite dobro da li to treba prihvaiti ili ne u ovom trenutkuprihvatiti. Nervira Vas neka mlađa ženska osoba na poslu.

Ljubav

Ne osećate se baš najbolje što se tiče ljubavi. Bilo da imate ili nemate partnera, nij sve idealno. Čini Vam se da vaš odnos nije stabilan i ne kako to da promenite. Gledajte više sebe, za početak. Biće bolje od sredine oktobra. Morate biti malo više proračunati, iskrenost sada nije preporučljiva.

Zdravlje

Mogući su problemi sa vratom ili sa leđima, krećite se više, radite neke vežbe za leđa i vrat.

DEVICA

Posao

Do 10. oktobra ne očekujte neke značajne promene na poslu. Napeti ste, ali od tog dana će klupko početi da se odmotava. Sve na šta ste čekali će početi da se ostvaruje. Imaćete pomoć od drugih ljudi. Bićete zadovoljni na kraju meseca, ali morate dosta da radite.

Ljubav

Slobodni su sada veoma romantični i mogu da očekuju neka lepa dešavanja. Oni koji su u vezi mogu se posvađati sa partnerom zbog tračeva i ogovaranja, zato se trudite da to sve ignorišete. Biće napeti tokom celog meseca.

Zdravlje

Nervoza je moguća, zato morate da nađete "ventil": sport, šetnje, dobri filmovi, knjige...

VAGA

Posao

Ovog meseca stvari kreću na bolje, kada je posao u pitanju. Sve će ići po planu, ne morate više da brinete. Takođe, od 23.oktobra možete očekivati novac, bolje finansijsko stanje, možda povišicu, neki bonus. Veoma plodan period je pred Vama. Međutim, ne zamerajte se muškim kolegama.

Ljubav

Što se tiče ljubavi, u proteklom periodu ste previše mislili na sebe, a malo na druge. Sada je vreme da prestanete, jer tako ugrožavate vezu u kojoj ste. Čak i ako ste sami, takav stav vas sputava da započnete nešto novo. Pravite više kompromisa, nemojte biti tako stegnuti. Od polovine meseca je moguća neka tajna veza ili povratak osobe iz prošlosti. Može biti čak i neko sa posla. posao.

Zdravlje

Spavajte više. Odmor Vam je potreban.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

ŠKORPIJA

Posao

Zašto ste tako povučenih ovih dana? To nikako nije dobro za Vaš posao. Nemate čak ni volju za rad. Veći deo oktobra će proći u tom raspoloženju, ali da ne biste bili kritikovani od nadležnih - radite najbolje ono što baš morate. Ne započinjite ništa novo u oktobru, biće kasnije bolje vreme za to.

Ljubav

 Preko prijatelja, u drugoj polovini meseca možete upoznati neku novu zanimljivu osobu. Prvo će Vas nervirati, a posle će se ispostaviti da imate zajedničke teme. Najbitnije je da se usredsredite na osobe iz Vašeg okruženja sa kojima imate o čemu da pričate. Do polovine meseca ne započinjite nikakvu vezu. Zauzete Škorpije bi trebalo više da se viđaju sa partnerom, da mu poklone više pažnje, jer voljena osoba s pravom može da vam zameri da ste je zapostavili.

Zdravlje

Ne prejedajte se. Mogući su problemi sa varenjem, ali i gojenje.

STRELAC

Posao

Prezadovoljni ste poslovnom situacijom, još samo da prestanete da se nervirate oko sitnica na koje ne možete da utičete. Ide Vam dobro na poslu, zato iskoristite ovaj period za neke nove planove i projekte.  Moguća dobra saradnja sa ženskim osobama. Ako se bavite umetnošću ovo je sjajan mesec za Vas. Od druge polovine oktoba ćete se malo povući uu sebe, ali i to je u redu, bitno je samo da sve obaveze odradite na vreme. Dosta ste se promenili, odgovorniji ste, ali obratite naročito pažnju na male greške - mogu napraviti veliki problem. Pazite šta potpisujete i šta kome pričate.

Ljubav

Do sada ste se nekako mučili sa partnerom. Niste mogli da definišete Vašu vezu, ali ni ono što sami osećate. Sada je tome kraj, naročito od 10. oktobra kada će biti "ili-ili": vaša veza će procvetati, ili će sadašnji partner otići i napraviti mesta za neku novu ljubav. Oni koji su u braku, popraviće komunikaciju. Slobodni mogu upoznati neku zanimljivu osobu preko posla.

Zdravlje

Bavite se sportom, treba Vam više kretanja.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

JARAC

Posao

Krenulo Vam je bolje, ali i dalje niste skroz zadovoljni. Bitno je više nema velikih zastoja, d aodržite tempo koji ste napokon postigli. Od polovine meseca očekujte poboljšanje na poslu, možda čak i povišicu, ali morate mnogo bolje da se organizujete. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Ljubav

Do polovine meseca ćete više biti usmereni na sebe, i očekivaćete da se partner pomiri s tim. Ako imate sreće, biće tako. U suprotnom - oćekujte svađe i nervozu u vezi. Od druge oktobra će situacija biti bolja, ali samo ako ne budete suviše zahtevni prema partneru. Slobodni, možete ići na kraći put i tamo upoznati neku zanimljivu osobu ili će neka osoba doći iz nekog drugog mesta.

Zdravlje

Moguća prehlada ili alergija, ali bićete bolje od polovine meseca.

VODOLIJA

Posao

Nije dobro da ovih dana otaljavate posao - nadređeni će to primetiti. Ako Vam sadašnji posao ne odgovara, promenite ga, ali budite racionalni, znajte šta možete da ponudite, šta umete da raditel a šta ne, kako ne biste uleteli u posao koje niste dorasli. Budite štedljivi s novcem, ne kupujte ono što Vam nije preko potrebno. Ako Vam se ukaže prilika da sarađujete sa inostranstvom, iskoristite je.

Ljubav

Strastveni ste. Ako ste u vezi, poboljšaće se. Komunikacija će biti bolja, ali nećete više biti toliko zahtevni, već ćete gledati da uživate u vezi i sadašnjem partneru. Ako ste slobodni, velike su šanse da uletite u neku neobaveznu vezu ovog meseca.

Zdravlje

Nervoza će trajati tokom prve dve nedelje ovog meseca, zato nađite načine da se opustite.

RIBE

Posao

Ovaj mesec je dobar za posao, ali Vi i dalje nećete biti zadovoljni zaradom. Ne nervirajte se zbog toga, jer to je samo trenutna situacija. Morate biti vredniji i možda čak i raditi dva posla. Bitno je da ne odustanete. Mogući su iznenadni troškovi, zato prištedite malo.

Ljubav

Potrudite se da se više usredsredite na partnera. Ne dozvolite sebi da Vama ili njemu bude dosadno, jer to može upropastiti vezu. Viđajte se i sa prijateljima ili idite zajedno na neki put. Slobodni mogu ostvarti dobru vezu sa nekom osobom koju već poznaju.

Zdravlje.

Ne jedite previše slatkiša. Mogući su problemi sa pritiskom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.