Gledaju samo svoju korist: 3 NAJSEBIČNIJA horoskopska znaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaju samo svoju korist: 3 NAJSEBIČNIJA horoskopska znaka

Misle samo na sebe.

Osobe rođene u ova 3 znaka teško održavaju dobre odnose s ljudima jer gledaju isključivo sopstvene potrebe.

Jedino što je njima na pameti jeste da se okoriste, a kasnije im je svejedno hoće li s tom osobom ostati u dobrom, lošem ili nikakvom odnosu.

Blizanci će vas na prvu uveriti da su velikodušni, ali vrlo brzo ćete se uveriti da to nije istina. Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom su vrlo neozbiljne i jedino što im je važno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste da namire neku svoju potrebu. Kada im se vi jednom obratite za pomoć – "nemaju vremena".

Devicama je važno da sve ide po nekim njihovim uslovima i pravilima. One su te koje sve određuju i ako im se protivite, nećete dobro proći.

Kada ih neko zamoli za uslugu, Device uglavnom odmah kažu šta žele zauzvrat – kod njih ništa ne ide besplatno.

Škorpioni su opsednuti svojim životom i svojom dobrobiti do te mere da će gaziti sve pred sobom kako bi došli do cilja. Oni su poznati po iskorišćavanju drugih, uzimanju tuđe dobrote zdravo za gotovo i zanemarivanju tuđih osećanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.