FRIZURA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU: Blizancu odgovara francuski BOB, dok Lav baca akcenat na VOLUMEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 05:35

FRIZURA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU: Blizancu odgovara francuski BOB, dok Lav baca akcenat na VOLUMEN

Da li vam se poklapa stil sa znakom Zodijaka?

Ako ste rasploženi za novu frizuru, ali ne znate u kojem biste smeru išli, prepustite se, ni manje ni više nego - horoskopu!

Frizura je zapravo odraz naše ličnosti i produžetak našeg stila pa pogledajte kakvu biste frizuru trebali isprobati, da se pita znak vašeg Zodijaka.

Škorpija

Za škorpije kažu da su odlučni, moćni, intuitivni i dominantni pa mogu isfurati frizuru kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je tzv. "oštri" bob.

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Odlikuju ga pramenovi iste dužine, tupi na dnu. Ovakva je frizura s*ksi, a istovremeno elegantna i ne zahteva mnogo truda.

Strelac

Optimistični, slobodoumni i intelektualni, za Strelce kažu da su dovoljno samopouzdani da prate vlastiti ukus, a ne trendove, što znači da za njih nema ograničenja.

A post shared by Hair MacGyver. (@nikkinelms)

Ako imate potrebu da se skroz ošišate, onda je piksi frizura idealan odabir.

Jarac

Odani, praktični, brižni i tradicionalni, Jarčevi uvek u obzir uzmu sve opcije, pre nego što donesu konačnu odluku.

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully)

Za njih je idealan praktičan bob, tačnije bob do ključne kosti koji je idealan kompromis ako želite kraću kosu, ali istovremeno ne prekratko, kako bi ste je i dalje mogli zavezati u rep ili punđu.

Vodolija

Inovativni, originalni, pošteni i nezavisni, za Vodolije kažu da su nepogrešivi buntovnici. Isto važi i za njihovu kosu, pa neće dopustiti da im trendovi diktiraju odabir.

A post shared by Bianca Rose Stephenson (@biancarosestephenson)

Umesto da kosu podvrgnu nekim pravilima, oni biraju prirodne frizure koje u prvi plan stavljaju teksturu.

Ribe

Za Ribe kažu kako su empatične, ljubazne, promišljene i nežne, a pristaju im meke teksture poput tzv. zavesa-šiški kakve su se nosile sedamdesetih godina prošlog veka, a odlično uokviruju lice.

A post shared by VIKTOR KOMSKII 🐋 (@viktorkomskii)

Ovan

Avanturistički, samouvereni, odlučni i impulsivni, Ovnovi mogu izneti nešto malo neobičnije i buntovnije, pa je megapopularni neuredni "šeg" savršen odabir.

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Bik

Pouzdani, racionalni i nepokolebljivi, Bikovi preferiraju stilove koji su šik, bezvremenski i klasični.

A post shared by Harry Josh (@harryjoshhair)

Srednja dužina savršen je primer toga jer je mladalačka, lepa i nikad ne izlazi iz mode. Negujte takvu dužinu posebnim maskama za kosu i ona će izgledati još elegantnije i luksuznije.

Blizanci

Oni su svestrani, znatiželjni, inteligentni i brzi, a kažu kako su Blizanci skloni poigrati se s kosom, s teksturom i bojama.

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae)

Francuski bob predstavlja drastičan rez, ali dužina do jagodica je jako "šik", pogotovo kad je upotpunjena šiškama koje uokviruju obrve.

Rak

Emotivni, empatični, osetljivi i prijateljski raspoloženi, za Rakove kažu da su i jako promišljeni.

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Frizura sa razbarušenim šiškama je opuštena, jednostavna i savršena za njihov karakter.

Lav

Lavove opisuju kao velikodušne, otvorene, verne i ponosne, a kažu kako su razbarušene kombinacije idealan odabir za njih.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lavovima je vrlo važno kakav će utisak ostaviti gde god da se pojave, zato i najpre biraju frizure koje dodatno daju kosi na volumenu.

Devica

Kažu kako su Device vredne, marljive, kreativne i pedantne pa im tako i odgovara uglađena frizura.

A post shared by Karolina Ościk-Alama (@cajmel)

Ultra precizan bob do brade idealan je izbor.

Vaga

Vage opisuju kao diplomatične, šarmantne i taktične pa im pristaje nešto meko i romantično poput glamuroznih dugačkih, sjajnih valova u kosi.

A post shared by SACHI PATEL (@sachletap)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.