Evo zašto su Lavice najveličanstveniji horoskopski znak

Izvor: 011vodič.com, 30.Mar.2020, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto su Lavice najveličanstveniji horoskopski znak

Lavica je kraljevska zverka, u svakom pogledu veličanstvena. Od njenog uzvišenog držanja do stila (izražajnog i smelog), lavice su žene jake ličnosti i dobro se nose sa svojom moći baš kao i njihov planetarni vladar, Sunce.
 Foto: Imdb
U odnosima su tople i pune volje kad trebaju da izraze svoja osećanja i strasti. U poslu su predodređene da budu vođe, a baciće se na svaki zadatak zubima i noktima, dok ga ne savladaju.
Ako neko pokuša da joj poremeti način života >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i ono do čega drži u životu (pogotovo ako se to odnosi na samoodržanje – porodica, dom, zarada) obrušiće se na tebe svom snagom. Lavice su živahne osobe, pune života, a njihov entuzijazam i razigranost gotovo su zarazni. Uvek traže neku zabavu pa frajeri koji su inertni i dosadni nikako nisu kompatibilni sa ovim horoskopskim znakom. Lavica uvek ima kontrolu nad svojim životom i ne želi da joj neko drugi govori šta će raditi.
”Rođena sam slobodna!” moto je ovog astrološkog znaka, i lavice to shvataju krajnje ozbiljno – već smo navikli da se Lavica ponaša provokativno u javnosti ili na žurki. Njihove astrološke odrednice čine ih samopouzdanima, oslobođenima brige kako ih drugi vide. Buntovnice su protiv pravila, sanjare o velikom stvarima i teže da ispune svoja kreativna nadahnuća, što inspiriše sve oko njih. 
 Foto: Imdb
Lavovi su telesna stvorenja, a svoju seksualnost iskazuju s golemom samouverenošću povezanom s unutrašnjom snagom. Svaki muškarac morao bi unapred shvatiti je li u ljubavi kompatibilan s lavicom: jednom kad ona na nekoga baci oko, biće krajnje odlučna da dobije ono što želi.
Lavica oseća da je kod kuće kad može vladati svakim centimetrom prostora koji stalno uređuje da bi ga učinila svojim. U tome je požrtvovna čak i ako negde boravi privremeno.
Čak i kad nema novca, naći će načina da uredi stan kao svoju palatu, s ručno rađenim dekorativnim predmetima.
Teži da svoju okolinu pretvori u izraz vlastitog bogatog unutarnjeg života tako da svako, čim stupi na vrata, odmah doživi njen nekonvencionalni ukus. Usprkos svojim dominantnim svojstvima, mame lavice su najčešće nesebične i pune ljubavi za decu. 

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.