Izvor: Piplmetar.rs, 03.Feb.2024, 13:32

Evo koji su srećni datumi ove godine za svaki horoskopski znak!

Škorpije će za svoj srećan datum morati da sačekaju skoro sam kraj godine, odnosno novembar mesec. Kao i svake godine i ove nas očekuju posebno povoljni datumi, koji se odnose na pojedinačne horoskopske znake
Neki znaci Zodijaka će svoj srećan datum imati već ovog meseca, dok će jedan morati da sačeka skoro sam kraj godine, odnosno novembar.
Ovan Srećan datum: 19. mart
Sunce ulazi u vaš znak, donoseći obilje energije i novih početaka. Ovo je idealno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za pokretanje važnih projekata ili preuzimanje novih izazova.
Bik Srećan datum: 22. april
Venera, vaša vladajuća planeta, ulazi u Bika i donosi harmoniju u lične i profesionalne odnose. Možete očekivati pozitivne promene u ljubavnom životu.
Blizanci Srećan datum: 3. jun
Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u direktnom hodu u Blizancima, što će poboljšati komunikaciju i doneti dobre vesti u karijeru ili lični razvoj.
Rak Srećan datum: 15. jul
Mesec, vaša vladajući planeta, biće u punom sjaju u vašem znaku. Očekujte emocionalnu ispunjenost i možda iznenađenje koje će vas duboko dirnuti.
Foto: Shutterstock
srećni datumi Lav Srećan datum: 22. avgust
Sunce, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku. Ovaj dan donosi pojačanu energiju, samopouzdanje i možda prepoznavanje vaših talenata od drugih.
Devica Srećan datum: 1. septembar
Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku, donoseći jasnoću i uspeh u projekte na kojima ste radili. Ovo je idealno vreme za postizanje važnih ciljeva.
Vaga Srećan datum: 18. oktobar
Venera, vaša vladajuća planeta, biće u skladnoj poziciji, što donosi ravnotežu i sklad u međuljudske odnose. Savršeno je vreme za sklapanje novih prijateljstava ili produbljivanje ljubavnih veza.
Škorpija Srećan datum: 13. novembar
Mars, jedna od vaših vladajućih planeta, biće u povoljnom aspektu donoseći vam strast i energiju. Očekujte iskorak u ličnim ili profesionalnim ciljevima.
Foto: Shuterstock
srećni datumi Strelac Srećan datum: 3. decembar
Jupiter, vaša vladajuća planeta, biće u povoljnom položaju, što donosi sreću i ekspanziju u svim aspektima vašeg života. Ovo je idealno vreme za putovanja i istraživanje novih mogućnosti.
Jarac Srećan datum: 15. februar
Saturn, vaša vladajuća planeta, ulazi u harmoničan aspekt s vašim znakom, donoseći stabilnost i priznanje vaših napora. Ovaj dan naglašava vaše stručne sposobnosti i disciplinu, što može dovesti do važnih dostignuća u karijeri.
Vodolija Srećan datum: 12. februar
Uran, jedna od vaših vladajućih planeta, biće u povoljnom aspektu, podstičući kreativnost i inovacije. Ovo je savršeno vreme za pokretanje jedinstvenih projekata ili ideja.
Ribe Srećan datum: 26. februar


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.