Evo kakav frajer je stvoren za vas! Pronađite LJUBAV prema mesecu u kom ste rođene!

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakav frajer je stvoren za vas! Pronađite LJUBAV prema mesecu u kom ste rođene!

AUTOR: SrbijaDanas/M.M. DATUM I VREME: 08.07.2019. 09:49 Svi koji veruju u horoskop verovatno su se ponekad zapitali da li im on može pomoći u otkrivanju idealnog partnera. U odnosu na mesec u kom ste rođeni možete otkriti kakav muškarac je kao stvoren za vas. Foto: Shutterstock, ilustracija Januar Muškarac za vas će se kad-tad pojaviti, a prepoznaćete ga po snažnim ambicijama i ljubavi prema poslu. Upravo zato što ste takvi i vi sami. Znate koji su vam snovi i sigurno koračate ka njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ostvarenju. Zato vam je potreban neko ko će moći da trči zajedno sa vama i da vam bude podrška. Samo takvog muškarca neće uplašiti vaša snažna priroda i želja za uspehom.   Februar S obzirom na to da ste nepredvidivi i puni života, potreban vam je strpljiv, ali istovremeno i znatiželjan muškarac. Neko ko će vas voleti i kada ste u raspoloženju da pođete na put u nepoznato i kada ste tihi, zamišljeni i ranjivi. JEDAN ZBOG LINIJE NE ŽELI DA LIZNE SLATKO Evo koji znak nema meru kada su slatkiši u pitanju, a koji zbog linije gricka samo bademe!   Mart Zaslužujete nekoga ko će vas tretirati onako kako dolikuje. S obzirom na to da ste neko ko se saoseća sa drugima, da ste iskreni i pametni – takav mora biti i vaš savršen muškarac. Budite strpljive i doći će onaj ko će vas staviti na prvo mesto, ko će obožavati sve vaše osobine i neće mu pasti na pamet da vas iskoristi. ŽUTA ZA DETINJASTE BLIZANCE, UMIRUJUĆA ZELENA ZA NAPETOG JARCA Astrologija otkriva, koja boja odgovara vašem znaku! Foto: Shutterstock, ilustracija April Sačekajte da se pojavi onaj ko će se zaljubiti u vašu jedinstvenost. Od nje su mnogi pobegli i mnogi su se plašili toga što ne želite da krijete emocije, ali onaj ko je […] More
The post Evo kakav frajer je stvoren za vas! Pronađite LJUBAV prema mesecu u kom ste rođene! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.