Izvor: Piplmetar.rs, 27.Okt.2023, 05:30

Dominantne, strastvene, drže sve u svojim rukama: Žene u ova četiri znaka rođene su vođe

Horoskopski znakovi koji žude za dominacijom
Strast, dominacija i kontrolišuće ponašanje – žene u ovim znakovima zaista vole da vode glavnu reč u svakom aspektu života. Neće propustiti priliku da se prepuste intenzivnoj potrebi da budu dominantne prema svima u okruženju, što im često garantuje uspeh u poslovnom i ljubavnom životu.
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels
  Ovan
Na prvom mestu su žene koje su rođene u znaku Ovna. Ovim znakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << upravlja Mars, pa nije čudo što žene u ovom znaku žele da budu u centru pažnje i da sve konce drže u svojim rukama. Izuzetno su otvorene po pitanju svojih želja i potreba, tako da svi znaju šta da očekuju od njih. 
Pročitajte: Ova 3 znaka plivaće u novcu 2024. godine – Jedan čeka prilika života Lav
Žene rođene u znaku Lava smatraju se rođenim vođama, ali zato umeju da budu izuzetno tvrdoglave, jer misle da su najpametnije. Kad se fiksiraju na nešto, mogu biti agresivne. Ove žene prirodno preuzmu vođstvo jer smatraju da su u svakom trenutku najkvalifikovanija osoba, tako da njihovo samopouzdanje magnetski deluje na druge koji ih bespogovorno slede.
Photo by Kelly Sikkema on Unsplash
  Škorpija
Žene Škorpije važe za najstrastvenije u Zodijaku. Takođe vole da budu dominantne i najbolje se osećaju u okruženju u kome smatraju da su svi pokoreni. Zato ne vole da igraju pod tuđom palicom jer pravo zadovoljstvo pronalaze samo kada su glavne u svakoj priči
Strelac
Ako postoji pravi inicijator bilo kakve akcije, to je Strelac. Žene ovog znaka Zodijaka ne ustručavaju se da naprave prvi korak ili da iznesu svoje mišljenje. Jedina stvar koja je bitna ženama Strelčevima su njihova sloboda i lično ispunjenje, tako da odnose uređuju shodno svojim željama i potrebama. Zbog ovakvog načina razmišljanja ispadaju dominantne u vezama.
Photo by Brooke Cagle on Unsplash
 

hellomagazin.rs



Photo by Mateus Campos Felipe on Unsplash

Slične


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.