Dok jedni odlaze kući pre nego što počne prava žurka, drugi ostaju do jutra: Da li ste pravi PARTI MANIJAK ili treba da vas izvuče iz kuće?

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2023, 05:30

Dok jedni odlaze kući pre nego što počne prava žurka, drugi ostaju do jutra: Da li ste pravi PARTI MANIJAK ili treba da vas izvuče iz kuće?

Nisu svi noćne sove i vaš horoskopski znak će ponekad odrediti kako se ponašate na zabavu.
Šta se krije iza njegovog „VOLIM TE“!? Ovo kaže kada misli da ste prava žena za njega, Bik kada vam veruje
Šta se krije iza njegovog „VOLIM TE“!? Ovo kaže kada misli da ste prava žena za njega, Bik kada vam veruje
PAZI NA NJIH: Sa ljudima u ovim horoskopskim znacima nikada ne znaš na čemu si, jer je DVOJNOST njihova glavna osobina!
PAZI NA NJIH: Sa ljudima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ovim horoskopskim znacima nikada ne znaš na čemu si, jer je DVOJNOST njihova glavna osobina!
Ovo su NAJGORI MUŽEVI po horoskopu! Jedan je PRELJUBNIK, drugi ludak, a tek treći…
Ovo su NAJGORI MUŽEVI po horoskopu! Jedan je PRELJUBNIK, drugi ludak, a tek treći…
Da li ćete plesati celu noć ili sedeti u separeu do kraja zabave. Hoćete li sačekati prvu priliku da odete kući ili ćete pitati gde je posle? Recimo, vazdušni znaci su uglavnom pravi žurka manijaci, Vatreni svaki vole dobru atmosferu, zemljani su više za kućne zabave i mirnu verziju, dok kod vodenih sve zavisi od trenutnog raspoloženja. Ali da krenemo od početka i redom…
Iznad
Ovan voli da se „istroši” i oslobodi negativnu energiju koju se obično oslobađa kroz fizičke aktivnosti i adrenalin, pa je odlazak na žurku i pušenje prava stvar za njih. Čak je u stanju da forsira dobro raspoloženje, skupi društvo, natera di-džeja da počinje muziku i skače po podijumu za igru dok ga noge ne zabole. Naravno, sve ovo se mora sipati alkoholom. Kada mu je teško, Ovan se opušta uz dobar noćni izlaz.
Bik
Možemo reći da ovo nije ličnost za klubove i festivale, već više kafanski čovek. Kao hedonisti, Bikovi moraju biti dobro usluženi, čak i ako imaju dobro društvo oko sebe, garantovano će se dobro provesti. Vole da izađe, ali nisu od onih koje ćete videti kako se igraju. Bik je srećan, ali sa stolice, oko njega fino piće i dobar obrok. Tako ćete se najbolje provesti.
Blizanci
Evo pravih partijskih manijaka u horoskopu. Blizanci se ponašaju kao da ih je neko uključio. Može se uzeti u obzir svaka vrsta braka. Ponekad ćete ih videti kako plešu na lesnom podiju, ponekad razgovaraju sa nekim i upoznaju ljude, i nemojte se iznenaditi ako ih vidite pored DJ-a kako puštate muziku. Blizanci dopiru do svega i oni su svuda. Tokom puštanja izmene i nakon nekoliko žurki, odlazak na posle partija je obavezan. Jednostavno, imaju energiju za izvoz.
Rak
Vole da izlaze i dobro se zabavljaju, i zato što je zabavno mesto za pronalaženje potencijalnog partnera. Inače, nisu partijski manijaci, uglavnom se drži tima sa kojim su došli. Kada se zaljubi, Rak gubi interesovanje za žurke, eventualno ako se pojavi sa partnerom, ako su njihovi izlasci više, „reda radi“. Dok je u vezi, slobodno vreme više voli da provodi u zagrljaju voljene osobe. Nije ih briga gde.
Lav
Voli da igra, pa ga lako možemo svrstati u partijske manijake. Lav je uvek u dobrom društvu i u centru pažnje. Plesni podij je njegovo, naravno piće u ruci, obično koktel. Voli i da bude viđen, pa će rado posetiti sve poznate klubove u gradu, privlačeći pažnju na sebe, a sve sa ciljem da se sledećeg vikenda priča samo o njemu. Gde je dobro vreme, tu je i Leo.
Devica
Oni nisu baš manijaci za žurke, ali vole dobar provod i s vremena na vreme čak i Devica dozvoljava sebi da se pusti. Device su prilično „zategnute“, teško ih je opustiti. Međutim, ako je atmosfera dobra, posle dva-tri pića videćete kako skače i postaje kraljica dobrog provoda. Sad kad će je sutradan mučiti savest i pitaće se: „Da li mi je ovo trebalo“, to je druga stvar.
Vacanci
Kao društvena osoba, Vaga voli da posećuje sve događa na kojima ima mnogo ljudi. Uključujući stranke. Kako je uvek raspoložena za tračeve i zafrkanciju, Vaga već deo večeri provodi u ćaskanju i zbližavanju sa ljudima, jer je na žurku došla zbog udruženja. Najveći problem Vage je što ne zna šta da obuče pre izlaza i može satima da okleva ispred ogledala.
Škorpija
Škorpije vole izlaske, često su poslednje u klubu, ali nisu nametljive. Nećete ih videti da plešu pod disko loptom kao, recimo, lavove. Diskretno stoji po strani i posmatraju situaciju. Pritom plene svojim izgledom i mogu da privuku svaku pažnju, bez obzira što nisu nametljivi. Škorpije takođe vole da izađu na popularna mesta, gde mogu da upoznaju neka lokalna lica. I često drugi ljudi dolaze upravo na ta mesta, gde je fatalna Škorpija.
Strelac
Evo jednog od najvećih partijskih manijaka u horoskopu. Strelac je rezervisan svakog vikenda u godini, osim ako je negde na odmoru. I tada će rado ići na zabavu.
Strelac voli dobar provod i dobro društvo, a posle burnog vikenda može da vam ispriča mnogo događaja koji su mu se desili tokom noći. Dok je na zabavi, Strelac je ponedeljak na podijumu za igru, ponedeljak ćaska sa prijateljima, ponedeljak flertuje sa nekim, ponedeljak upoznaje nove ljude. Naravno, on poslednji napušta stranku.
Jarac
Nije baš raspoložen za izlaz, ali će izaći ako baš mora, odnosno ako društvo insistira da se javi na nekom događaju. U tom slučaju je uvek po strani i sačekaće prvu priliku da ode kući. Jarac je više za neka intimna društva, kućne žurke sa par dobrih prijatelja. Retko će se dobro zabaviti u klubu, a kamoli da pokrene izlaske u grad.
Vodolija
Sve zavisi od raspoloženja. Može da prođe kroz fazu da mesecima nigde ne izlazi, a ako je raspoložena, Vodolija će svake noći biti u gradu. Vodolija nije problem čak ni da izlazi sama u grad. Uvek će postojati prilika da nepoznate nekog poznatog ili možda čak nepoznate novi tim. Ako se nađete sa Vodolijem u klubu, nemojte se iznenaditi ako primetite da je negde nestala. Verovatno se samo smirila i otišla kući ne obavevši nikoga.
Riba
Oni će rado ići u klubove i prisustvovati zabavama. S tim što im nije prijatna bilo kakva zabava, ali mogu da se prilagode ako ekipa sa kojom se zabavljaju insistiraju na poseti određenom događaju. Videćete kako ribu samu plešu, nije im potrebno društvo ni partner za ples ako ih muzika pokreće. Ako ne igraju, onda stoji po strani i zamišljaju kako će te noći sresti nekoga ko će ih oboriti s nogu.


Detaljnije


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.