Dnevni horoskop za utorak, 21. mart!

Izvor: BKTV News, 21.Mar.2017, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za utorak, 21. mart!

Pogledajte svoju astrološku prognozu za utorak...

OVAN Posao: Zbog nepromišljene reakcije rizikujete dobre odnose u kolektivu. Potrebno je da budete malo više samokritični. Ljubav: Svađe u ljubavnom odnosu postaju vaša rutina. Ako niste u vezi, prihvatate lep poziv za druženje. Zdravlje Nervozni ste.

BIK Posao: Morate biti smireniji, posebno sredinom dana. Imate važne poslovne sastanke. Ljubav: Bez obzira na emotivni status, ljubav trpi uvek kada “ustanete na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << levu nogu”. Zdravlje: Konstantna briga i strepnja nepovoljno utiču na vaše zdravlje.

BLIZANCI Posao: Povoljni aspekti na polju posla sugerišu da danas date svoj maksimum. Isplatiće vam se sav trud! Ljubav: Nadate se promenama u ljubavnim odnosima, a zapravo ništa ne preduzimate po tom pitanju. Zdravlje Fizički se dobro osećate, ali sve vreme provejava neko nezadovoljstvo.

RAK Posao: Dobri odnosi sa kolegom doneće vam dobru energiju i šansu za napredak. Manji novčani izdaci. Ljubav: Imate pozitivne aspekte, opustite se i uživajte sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi ulaze u bespotrebne rasprave sa prijateljima. Zdravlje: Pad imuniteta.

LAV Posao: Vi vredno radite, ali bićete najproduktivniji ako poštujete svoje vreme i podelite obaveze sa saradnicima. Ljubav: Izuzetno ste pažljivi I partner vam uzvraća ljubavlju. Slobodni Lavovi razmišljaju kako da se približe jednoj osobi. Zdravlje: Više se odmarajte.

DEVICA Posao: Znatno bolji dan od prethodnog. Novac vam stiže u popodnevnim satima. Ljubav: Nemojte posao “nositi” u kuću, zato što emitujete lošu energiju na bliske osobe. Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA Posao: Pokušavate da pronađete najbolji mogući način da komunicirate sa kolegama. Uspeh! Ljubav: Harmonični odnosi u ljubavnom odnosu, daju vam preko potrebu sigurnost. Zdravlje: Blaža glavobolja, proverite na očni pritisak.

ŠKORPIJA Posao: Vi pričate u svojoj kancelariji ali vas čuje cela zgrada! Pad koncentracije dovodi do netrpeljive situacije kako za vas tako i za vaše saradnike. Ljubav: Vodite partnera na mesto gde vlada pozitivna energija. Zdravlje: Bolovi u glavi. Visok pritisak…

STRELAC Posao: Što više pričate i objašnjavate saradnici negoduju. Nisu raspoloženi da vas slušaju. Nećete dobiti željene informacije. Potražite alternativu. Ljubav: Dobra energija vlada između vas i osobe preko puta. Možda malo suptilnosti fali. Zdravlje: Glavobolja.

JARAC Posao: Previše informacija stiže do vas. Gomila papira. Ljubav: U dvoje je sve lakše. Partner i vi ste se odlučili da trčite zajedno. Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA Posao: Kolege vam zameraju da se danas previše ističete. Vi imate puno toga da podelite ali žele svi da to prihvate. Ljubav: Kada uskladite emocije i racio to je fantastično. Partner je oduševljen. Zdravlje: Bolovi u stomaku.

RIBE Posao: Želite konkretne informacije od saradnika. Sve čitate i pratite. Ono što je nebitno odmah odbacujete bez komentara. Ljubav: Suptilno, nežno to je sve što tražite danas. Recite to vašem partneru. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.