Dnevni horoskop za sredu, 22. februar!

Izvor: BKTV News, 22.Feb.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za sredu, 22. februar!

Idealan dan za Blizance, Vodolije u svađi, Device koriste svoju sposobnost komunikacije... Pogledajte šta su vam zvezde isplanirale!

OVAN (MART 21 — APRIL 20) Danas nije vaš dan, sve što započnete imaćete probleme da privedete kraju. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa bliskom osobom. Glavobolja i problemi sa sinusima.

BIK (APRIL 21 — MAJ 21) Ostvarićete neku saradnju koja nosi veliki potencijal i dobru zaradu. Zadovoljne ljubavnim životom, ali smatrate >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da svaki odnos mora da se razvija. Problemi sa vidom.

BLIZANCI (MAJ 22 — JUN 22) Ovaj dan je idealan za vas.Stižete sve na vreme i zbog toga se dobro osećate. Danas ljubav nije prioritet, već posao i prijatelji. Vodite više računa o fizičkoj kondiciji.

RAK (JUN 23 — JUL 23) Danas morate pripaziti na velike troškove. Na ljubavnom planu, odnosi vam se stabilišu, ali opasnost definitivno nije prošla. Neophodan vam je odmor.

LAV (JUL 24 — AVGUST 23) Dan vam je ispunjen obavezama i važnim susretima. Nemate vremena za emotivni život.Moguće je da vas nervira jedan Jarac. Niste dobro raspoloženi.

DEVICA (AVGUST 24 — SEPTEMBAR 23) Danas je vaš dan. Imate povoljne aspekte za komunikaciju, a to je vaš fah. Prijatni trenuci sa partnerom ii simpatijom. Dobro se osećate.

VAGA (SEPTEMBAR 24 — OKTOBAR 23) Na poslu vlada haos i loša komunikacija, čuvajte se ogovaranja. Ako ste u braku moguće je zahlađenje odnosa. Slobodne Vage iščekuju veliku promenu na ljubavnom planu. Osećate ogroman nalet energije.

ŠKORPIJA (OKTOBAR 24 — NOVEMBAR 22) Ako ste očekivali neki priliv novca bićete zadovoljni. Povoljan dan za Vas. Saradnja sa Jarcem ili Ribom je poželjna. Lepa iznenađenja u okviru porodice. Ako ste u vezi sada je povoljan trenutak da partnera predstavite svojoj porodici Dobro se osećate danas.

STRELAC (NOVEMBAR 23 — DECEMBAR 21) Imate dosta posla koji ne stižete da obavite. Slobodni pripadnici znaka imaju nenadani susret. Više se odmarajte.

JARAC (DECEMBAR 22 — JANUAR 20) Mnoga dešavanja su tek pred vama, naoružajte se strpljenjem. Razmišljate o raskidu. Slobodni Jarčevi očekuju poziv za izlazak od osobe koja ih duže vreme privlači. Dobro se osećate.

VODOLIJA (JANUAR 21 — FEBRUAR 19) Mogući su konflikti u radnom okruženju. Započinjete svađu koju ste lako mogli da izbegnete. Preopterećeni ste problemima i distancirate se od partnera. Nervozni ste i umorni.

RIBE (FEBRUAR 20 — MART 20) Pazite kome se poveravate na poslu. Provešćete prijatno vreme u društvu starih poznanika. Pazite se u saobraćaju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.