Dnevni horoskop za 27. novembar 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2020, 01:00

Dnevni horoskop za 27. novembar 2020. godine

Ovan – horoskop za 27.novembar Mnoge stvari na poslu vam nisu više interesantne ali vas finansijska situacija tera da radite nešto što ne želite. Ako smatrate da o nekim ličnim stvarima ne treba da pričate sa voljenom osobom, nemojte to da uradite, nemojte da osećate teret zbog toga. Bik – horoskop za 27.novembar Nemate smisla za humor kada je reč o neformalnom razgovoru sa kolegama i to mnogima smeta, ali to ne možete da promenite kod sebe. Verujete svom predosećaju kada je reč o >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ljubavi i nešto vam govori da niste spremni za ozbiljnu vezu. Blizanci – horoskop za 27.novembar Prijatelji su uvek tu za vas i kada se loše osećate dovoljno je da obavite samo jedan telefonski poziv, uvek su spremni da vas oraspolože. Ako partner nema razumevanja za neke vaše mane, nemojte i vi da budete tvrdoglavi i da uzvraćate istom merom. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 27. novembar 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 27. novembar

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2020

OVAN. Dogovarate zadnje detalje sa strancima vezane za početak zajedničkog projekta. Imate jaku želju da se dokažete i da projekat doživi uspeh. Bračna partnerka ne želi da prizna u kojoj meri ste nezainteresovani brakom. Zdravlje je stabilno.. BIK. Totalno ste nezadovoljni poslovnom saradnjom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.