Izvor: Luftika.rs, 25.Okt.2020, 15:22

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2020. godine

Ovan neodgovoran, Bik i Škorpija sarađuju, Blizancima novi susret, Raku trebaju pravni saveti, Lav zaljubljen, Devici problemi u komunikaciji, Vaga prezauzeta, Strelac napet, Jarcu treba odmor, Vodolija usamljena, a Ribe spremne za novu vezu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26. oktobar 2020. godine.
OVAN Posao Izbegavali ste odgovornost za određenu stvar ili segment. Sada vam se to vraća kao bumerang i postaje obaveza. Prionite na posao, jer ćete se raspravom još dublje zaglibiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ljubav Raspoloženje za male nežnosti i trenutke kada ste zajedni je u padu ovih dana. To je samo jedna faza, ali partner ne mora imati razumevanja za to.
Zdravlje Izbegavajte sredstva koja podižu pritisak.
5 znakova Zodijaka kojima će ljubav procvetati ove zime

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 26. oktobar

Izvor: Tracara.com, 26.Okt.2020, 00:01

Ovan – horoskop za 26.oktobar Novi početak uvek deluje strašan ali nakon nekog vremena ćete se navići na nove obaveze koje će vam prijati više nego što ste očekivali. Ako ste spremni za novu vezu, nemojte odmah pomisliti da će da veza da bude ozbiljna, ne pristupajte joj na taj način. Bik...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.