Dnevni horoskop za 24. novembar 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 24.Nov.2020, 01:02

Dnevni horoskop za 24. novembar 2020. godine

Ovan – horoskop za 24.novembar Ako ste planirali kraći put danas ili sutra, počnite da se pakujete, stvoreni su svi uslovi za to, konačno ćete imati priliku da putujete. Poziv od jedne osobe će vas dobro emotivno rasteretiti, čućete upravo ono što ste želeli da čujete, ali ne želite da žurite sa emocijama. Blizanci – horoskop za 24.novembar Dobijate nove radne zadatke a to vam baš nije po volji. Ipak, potrudićete se kao i uvek da ih izvršite što bolje možete, i na vreme. Nemojte >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << odmah otkriti vaša osećanja prema simpatiji, budite malo misteriozni i zaintrigirajte simpatiju da se dodatno raspita o vama. Bik – horoskop za 24.novembar Ne želite više da čekate niti jedan dan, dosta vam je praznih obećanja i ubeđivanja da će biti bolje, hoćete dela a ne prazne reči. Smirićete se kada vidite koliko vas partner voli i koliko želi da vam udovolji u svemu. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 24. novembar 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Horoskop za 24. novembar

Izvor: OkRadio.rs, 24.Nov.2020

Pred vama je horoskop za utorak 24. novembar. Sa srećom. Ovan Imate višak energije. Potrudite se da ugodite sebi, pa onda drugima. Ne stavljajte tuđe potrebe iznad svojih. Pokušajte da se drugačije organizujete. Bik Preosetljivi ste. Potrudite se da se usredsredite na neke važne stvari...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.