Dnevni horoskop za 20. maj

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 07:59

Dnevni horoskop za 20. maj

Pročitajte šta vam zvezde poručuju za 20.maj!

OVAN

Danas ćete morati da se kontrolišete ako ne želite da izazovete tenziju u kontaktu sa saradnicima i poslovnim partnerima. Možete, ako se potrudite. Možete reći nešto voljenoj osobi, pa se vrlo brzo pokajati zbog toga.

BIK

Teško je da će danas bilo šta funkcionisati onako kako ste zamislili, pa je možda bolje da pustite da sve ide nekim svojim tokom, a vi da pokušate da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se prilagodite. Kontakt ili susret sa nekim koga davno niste videli vrlo će vas iznenaditi.

BLIZANCI

Sa više uloženog truda i takta moguće je da ostvarite zadovoljavajući kontakt sa zahtevnim poslovnim partnerom. Uključite i svoj šarm. Osećate da se stvari pomeraju na bolje u odnosu sa jednom osobom i unapred se radujete susretu sa njom.

RAK

Previše ste toga preuzeli, i pitanje je kako ćete uspeti da se izborite sa situacijama koje vam danas sleduju. Ne dozvolite da vam osobe sa strane odvlače pažnju. U kontaktu sa partnerom možete pronaći potrebnu smirenost i na zadovoljavajuć način rešiti jedan problem.

LAV

Imate osećaj da vam je potrebno još samo malo da biste došli do nekih konkretnijih rezultata. Ipak, što se više primičete cilju, postajete sve nervozniji. Partner može smiriti ovu tenziju u vama, ako mu samo dopustite da vam se približi.

DEVICA

Sledi vam brzina u dešavanjima i previše toga odjednom. Biće vam potrebno neko vreme da pohvatate konce dešavanja. Kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje i stabilnije. U odnosu sa partnerom smirenost.

VAGA

Danas ste rešili da nećete dozvoliti da vas bilo šta izbaci iz ravnoteže. Postavićete se maksimalno odgovorno prema svojim obavezama, ali u isto vreme i vrlo zahtevno prema drugima. Voljena osoba može izbegavati vaš pritisak i povlačiti se.

ŠKORPIJA

Imate osećaj da ste u poslednjem momentu rešili vama bitnu situaciju u poslovnom segmentu. U prvom delu dana izuzetna napetost, kasnije rasterećenje. Danas nije dan za emotivne kontakte – potreban vam je odmor, da budete distancirani od svih.

STRELAC

Rešili ste da ćete neke situacije da isterate na čistac. Prema onima sa kojima dolazite u kontakt ponašate se zahtevno, ali ne tražite preko njihovih mogućnosti. Dobijate „vetar u leđa“ kada je emotivni život u pitanju. Dobro se osećate.

JARAC

Na poslu je dosta nervozno, kao da niko ne zna gde će pre i šta da konkretno uradi. Vi se relativno dobro držite u svemu ovome, distancirali ste se i posmatrate šta se dešava. Neprijatan razgovor sa voljenom osobom ili sa prijateljem.

VODOLIJA

Isterati stvari na čistac, to vam je danas prioritet. Ukoliko ste vi otvoreni i korektni, sve će biti u redu. Ukoliko imate nameru da muljate, računajte slobodno na blokadu i onemogućavanje. Emotivni partner pokušava da više utiče na vas.

RIBE

Već postajete zabrinuti zbog sve lošije komunikacije sa nadređenima. Nemate pravu podršku ni od strane kolega, čak ni onih koje smatrate prijateljima. Postavite se na drugačiji način da bi stvari „legle“ na svoje mesto. Previše ulažete sebe u kontaktu sa voljenom osobom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.