Dnevni horoskop za 17. april 2024. godine!

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2024, 18:01

Dnevni horoskop za 17. april 2024. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. april na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. 
Ovan (21.3. - 20.4.)
Iako se čini da neko ima upečatljive argumente, danas primećujete da stvari ne idu kako ste planirali. Osećate se kao da vam neko krši prava ili ignoriše interese, što vas čini razdražljivim. Potrebno je da smislite nov način za rešavanje problema.
LJUBAV:
Na polju ljubavi, možda se osećate kao da partner ima svoje prioritete koji nisu u skladu sa vašim željama. Oscilacije u raspoloženju mogu biti učestalije danas, ali vikend je pravo vreme za opuštanje i uživanje.
POSAO...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.