Izvor: Luftika.rs, 18.Jul.2023, 15:27

Devica, Jarac i Vodolija ne veruju da će pronaći pravu ljubav, oko svoga srca grade zidove

Svako od nas, u nekoj fazi svog života, može pomisliti kako prava ljubav ne postoji. U trenucima samoće i očaja, ovakve misli mogu nam se činiti sasvim logičnima.
Uistinu, nije lako naći onu pravu osobu, posebno u svetu u kojem se život odvija brzim tempom, a međuljudski odnosi često postaju površni i isprazni.
No, neki horoskopski znakovi se posebno ističu zbog pesimizma kada je u pitanju ljubav.
Devica Device su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Često >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << proučavaju i analiziraju svaki detalj, što uključuje i njihove ljubavne odnose, piše Index.
Iz tog razloga, Device mogu biti vrlo kritične i skeptične prema potencijalnim partnerima. Strah od greške ili neuspeha može ih naterati da veruju kako neće pronaći pravu ljubav.
Jarac Jarčevi su vrlo oprezni i metodični, a ponekad i pesimistični. Kada je u pitanju ljubav, ne žele biti ranjivi. Oni mogu smatrati da je ljubav nestabilna i nesigurna, stoga često grade zidove oko svog srca, odnosno kako bi se zaštitili.
Ovo može dovesti do toga da veruju da nikada neće pronaći pravu ljubav.
Vodolija Vodolije cene svoju slobodu i nezavisnost više od bilo čega. Često mogu biti distancirani i hladni, što može stvoriti utisak da ne veruju u ljubav.
Pošto su skloni individualizmu, oni često veruju da nikad neće pronaći nekoga ko bi ih voleo baš takve kakvi jesu.
Glavni problem koji koči vaš horoskopski znak da pronađe sreću u ljubavi

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Žene rođene u znaku Device, Škorpije i Ovna najgori su izbor za brak i porodicu, sloboda im je na 1. mestu

Izvor: Luftika.rs, 19.Jul.2023, 13:10

Astrolozi tvrde da žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavne veze jer im karakter ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici. One ne veruju u ljubav za ceo život.. Devica Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.