Detektivi Zodijaka: Od njih ništa ne možete sakriti

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Nov.2023, 03:30

Detektivi Zodijaka: Od njih ništa ne možete sakriti

Horoskopski znaci koji otkrivaju istinu rade to uvek i kao pravi detektivi. Dovoljno je nekoliko detalja i oni će odmah otkriti ko stoji iza svega.
Ponekad je jako teško proceniti da li neko laže ili govori istinu. Međutim, to nije slučaj kada su oni u pitanju. Škorpije, Ribe, Blizanci, Device i Rak će otkriti svaku vašu nameru samo jednim pogledom. Dakle, ako želite da sakrijete nešto od ovih znakova, morate se dobro potruditi.
Horoskopski znaci koji otkrivaju istinu Škorpije Predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ovog horoskopskog znaka nemaju ravnog kada je otrkivanje prave istine u pitanju. Škorpije imaju dobro razvijenu logiku, dedukciju i duboku podsvest koja im omogućava da odgovore na najsloženije lukavo pitanje zahvaljujući intuiciji.  Dakle, i da im ništa ne kažete, vrlo je verovatno da oni već sve znaju o vama.
Horoskopski znaci koji otkrivaju istinu: Riba Ribe imaju odličnu intuiciju, iako se ne mogu pohvaliti nenadmašnom dedukcijom. Njihovo šesto čulo u ovim situacijama dolazi do izražaja i razotkriva i najzapetljanije laži. Oni uvek znaju šta se dešava, odmah identifikuju lažove i potom prate pravi trag. Ove veštine su veoma korisne u svakodnevnom životu. Predstavnici ovog znaka vole da rade sami.
Blizanci Blizanci imaju visoku inteligenciju, ali poseduju i zainteresovanost prema intrigama i istinskom lukavstvu. Ponekad su i oni sami pokretači prave detektivske zavrzlame, a potom trijumfalno razotkrivaju detalje. Takođe, i u stvarnom životu, oni će pratiti tragove dok ne razotkriju pravu istinu.
Devica Ne postoji detalj koje njihovo oko neće primetiti. Oni zagonetke i misterije doživljavaju kao intenzivan trening za mozak. Pažnja prema detaljima, skrupuloznost i analitičko razmišljanje su kvaliteti ovih prestavnika znaka. To je upravo ono što je neophodno svakom detektivu.
Rak Horoskopski znaci koji otkrivaju istinu, svakako na svojoj listi imaju i Raka. Iako možda deluje da su predstavnici ovog znaka tihi i smireni ljudi kod kuće, oni su u stvari rođeni detektivi. Njihova ljubav prema večnoj analizi im je u krvi. Veoma su zainteresovani za mistiku i sve što je tajno i nepoznato. Traženje istine oni smatraju uzbudljivim i zbog toga će rado uroniti u sve vrste detektivskih priča.
Liudmila Chernetska/GettyImagesPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.