Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jul.2023, 00:31

Detaljan horoskop do 10. jula: Lavovi na putu ka sreći, Rakovi pokazuju slabosti, a jedan znak čeka gubitak novca.

Šta predviđa nedeljni horoskop do 10. jula Iznad
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Delujte pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. U stanju ste da prenesete kreativne impulse i kreativnu energiju u svoju okolinu, što vam olašava realizaciju mnogih planova koje imate. Nema potrebe da preuzmete bilo kakve finansijske rizike ili se zadužujete.

Ponekad precenjujete svoju ulogu ili mogućnosti u vezi sa voljenom osobom. Pažljive slušajte poruke koje dobijate od bliskih ljudi. Bolje je pokazati više skromnosti u svom ponašanju.
Bik
U dogovoru sa kolegama sada možete uspešno da rešite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete međusobne dogovore i udruživanje različitih osoba. Uverite se da neko ozbiljno shvata vaše ideje o finansijskim zahtevima koje imate.
Prolazite kroz fazu promene u odnosu sa ljubavnim partnerom, ali ne treba odustati. Važno je da pozitivno utičete na svet oko sebe i da svoju volju osobu kontinuirano podstičete na zajedničke promene.
Čitati:Fatalna ljubav ovog leta čeka samo 3 znaka – Evo kome će svadbena zvona zvoniti Blizanci
Nagle promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju dobru koncentraciju kako bi se na vreme pogodili u odnosu na očekivanja.
Ponekad je teško uravnotežiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničkog sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proizilazi iz unutrašnje potrebe, da se sve dobre misli i topla osećanja uvek dele ili menjaju sa bliskom osobom.
Izgleda da ste zabrinuti zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji možete usporiti u sprovođenju važnih planova koje imate. Ali, uz dodatnu upornost, pokazuje se da imate veoma efikasna rešenja i da okolina izuzetno ceni vaše rezultate.
U događajima iz privatnog života, ne dozvolite da se o vama šire glasine ili lažne priče o vama. Svoje male slabosti pokazuju samo pred porodicom i brzim ljudima.
Shutterstock
Lav
Dobre ideje koje zahtevaju širu podršku od one u kojoj trenutno uživate u krugu saradnika. Možete stići sve što želite, ali uz nečiju pomoć i podršku.
Pošto odlično radite u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite ljude od poverenja ili reputacije. Dobro ste vešti ili snašli da nagovorite voljenu osobu na neku svoju ideju. Nema razloga da vas dobro raspoloženje napusti, na korak ste od zajedničkog sreće.
Devica
Aktivno učestvujete u različitim razgovorima i preuzimate inicijativu kada god postoje dobri uslovi za neki uspeh ili dobitak. Ne obraćajte više pažnje na tuđe komentare, pripremljeno kada nisu u skladu sa vašim osnovnim stavom.
Vaš ljubavni partner je veoma inspirativan i navodi vas da se slobodnije izražava. Ponekad ste u stanju da se saglasite sa voljenom osobom na vrlo jednostavan način, bez posebne priče ili ubeđivanja.
Čitati:Mesečni horoskop za JUL – Opremite se strpljenjem, biće zauzet period ZA SVE Vacanci
Situacija oko vas deluje veoma promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je držati se dokazanih pravila i izbegavati bilo kakav rizik. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijate bolje uslove ili za sledeći period.
Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, pa odnos sa partnerom doživljavate kao stvaranje vaših „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.
Škorpija
Neko vam daje koristan predlog koji možete lako primeniti kada rešavate ozbiljne probleme. Pokušajte da svoj kreativni impuls pravilno dozirate zajedničkim interesima, kako biste što bolje uložili razlike koje postoji u mišljenju ili iskustvu.
Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom kako biste se što bolje razumeli. Imajte pritisak da vam partner krije određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.
Fotografija Noa Buscher-a na Unsplash-u
Strelac
Na veoma efikasan način možete primeniti različita pravila uspešnog poslovanja, koja ostvaruju ozbiljan i pozitivan pritisak na vaše okruženje.

Dajte sve od sebe da pritisnete svoju profesionalnu sujetu kada javno raspravljate o pravilnom vrednovanju nečijih usluga. Prolazite kroz različite faze emocionalnog raspoloženja. Ponekad osećate veliki emocionalni zanos ili inspiraciju, ali izgleda da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namere.
Jarac
Postoje važni ciljevi koje možete postići u različitim fazama ili na neki zaobilazni način. Stalo vam je da smislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati gotovo sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u ceni pravih vrednosti.
Očekuje vas pozitivan preokret u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način. Neka vas vaša osećanja vode.
Vodolija
U zavisnosti od vašeg ličnog interesovanja i motivacije, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam doneti najbolje rezultate. Potrebni su vam različiti diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročne rezultate.
Uživajte u različitim situacijama u svom ljubavnom životu. U vezi sa voljenom osobom postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.
Riba

Delujte veoma ambiciozno pred okolinom i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se bilo ko suprotstavlja po bilo kom osnovu.

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.