DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Dec.2022, 07:03

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR

Raka očekuje značajan susret, Vage završavaju obaveze.
OVAN
Možete da očekujete novčanu nagradu ili unapređenje za trud koji ste pokazali u prethodnom periodu. Jedna osoba pokušava da vam se približi, ali se vi nesvesno od nje udaljavate. Razmislite koji je razlog tome, možda niste dovoljno zainteresovani. Dobro se osećate.
BIK
Moguće je da ste danas suočeni sa malim padom samopouzdanja. Ne brinite, neće dugo potrajati.Ukoliko ste u braku možete da očekujete >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << poboljšanje odnosa sa partnerom. Konačno vam se vraća optimizam. Za svaki slučaj posetite lekara radi kontrole.
BLIZANCI
Krizni period za posao je sada iza vas i imate priliku za mali predah. Konačno ste rasterećeni. I vi i partner ste prilično razdražljivi, lako se ljutite i skloni ste izlivima histerije. Razgovorom pokušajte da nađete kompromis. Čuvajte pluća.
RAK
Možete da očekujete značajan susret sa osobom koja može imati veliki uticaj na vašu karijeru. Potrudite se da ostavite što povoljniji utisak na nju. Lako podstičete partnera da se menja u skladu sa vašim zahtevima i očekivanjima. Važno je da menjate loše navike.
LAV
Neophodno je da poradite na organizaciji trošenja novca. Previse lako vam izlazi iz ruku. Imali ste prilično buran period na polju emocija i sada je vreme da se malo primirite. Potrebna vam je veća fizička aktivnost. Boravak u prirodi je primaran.
DEVICA
Možete očekivati manji novčani dobitak i niz uspeha na poslovnom planu. Postoji i šansa za honorarnim poslom. Primećeni ste od strane mnogih, ali ste vi svoju pažnju poklonili osobi koja to možda ne zaslužuje. Mogući bolovi u leđima.
VAGA
Odlučni ste da posao koji vam je važan privedete kraju. Imate i odličan tim saradnika koji će vam pomoći. Dogovorite se oko podele poslova. Bliži se novo poznanstvo koje može da bude veoma značajno za vas. Mogući su problemi sa sinusima i disajnim putevima.
ŠKORPIJA
Moguće je da mnogo radite, možda čak i previše. Ipak, sami ste tražili da budete na trenutnoj poziciji. Imate priliku da započnete neku novu emotivnu vezu, ali se i dalje premišljate oko te odluke. Čuvajte se promaje i jakog vetra.
STRELAC
Morate da opravdate poverenje koje vam je dato. Važno je da budete dovoljno spremni da dokažete svoje sposobnosti. Prija vam osećaj slobode, uživate u prilici da malo istražujete okolnosti u kojima se nalazite. Prilično težak dan za vas.
JARAC
Preterano brinete i opterećujete sebe nekim nevažnim sitnicama. Na taj način nećete ostvariti uspeh. Koncentrišite se na primarne situacije. Povukli ste u sebe i ne dopuštate da vam se bilo ko približi u emotivnom smislu. Pronađite način da se relaksirate.
VODOLIJA
Ukoliko budete previše brzopleti i nepromišljeni sa svojim komentarima, kasnije ćete se kajati. Odlično ste raspoloženi i spremni da svoju pozitivnu energiju prenesete i na partnera. Želite da ga iznenadite. Nizak pritisak vas muči.
RIBE
Ne pronalazite se baš u poslu koji trenutno radite. Ozbiljno razmišljate o promeni profesije. Razmislite o predlozima koje ima vaš partner. Ovaj put biste trebali da poslušate neke njegove savete. Obratite pažnju na svoje snove i intuiciju.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Dec.2022, 07:02

Škorpije gube interesovanje za partnera, Ribe ulaze u tajnu vezu.. OVAN. U afektu i u svađi sa nadredjenima lako možete doći do toga da date otkaz. Teško ostvarujete emotivnu stabilnos,t iako za tim najviše čeznete. Ništa nije ispalo onako kako ste očekivali. Problemi sa kičmom. Preforsirali...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.